DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

KIZILDAMLAR KÜLTÜR DERNEĞİ AÇILIŞI

KIZILDAMLAR KÜLTÜR DERNEĞİ AÇILIŞI

Bilecik Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.
Kızıldamlar Köyü’ndeki açılışa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri, Mahalli İdareler Müdürü Hakkı Elmas ve Köy Muhtarı Metin Gezen ile vatandaşlar katıldı.
Köy girişinde karşılanan Vali Nayir, açılışa katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, vatandaşlar sohbet etti. Daha sonra hizmete giren camide ve sosyal tesislerinde incelemede bulundu.
Vali Nayir, burada yaptığı konuşmada, birlik içerisinde olduğunda güzel eserlerin ortaya çıktığını ifade ederek, “Köy halkı olarak dernek kurarak, sosyal faaliyetlerinizi, tarihinizi ve kültürünüzü de yaşatmayı gaye edinmişsiniz. Küçüğüyle büyüyle bir araya gelerek, toplum duygusunu öne çıkarmışsınız. Yaptığınız çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Bu birliğiniz ve beraberliğiniz devam etsin. Başarılarınız bu şekilde olsun. Verilecek en ufak destek mutlaka yerini bulacaktır” dedi.
Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından, derneğin açılışı yapıldı.
kızıldamlar kültür derneği açılışı (1)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (2)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (3)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (4)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (5)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (6)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (7)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (8)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (9)

kızıldamlar kültür derneği açılışı (10)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.