DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
ALTIN
2.449,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Kızılay İl Başkanı Selami ÇINAR;”Ekonomik durumu iyi olan hayırsever vatandaşlarımızdan gerek ayni gerek nakdi bağışlarını bekliyoruz…”

Kurulduğu 1868 yılından bu yana bağışçılarından aldığı güç ile milyonlarca insana yardım ulaştıran, onların yaralarını saran Türk Kızılayı, bağışçılarını ödül töreninde bir araya getirdi.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen madalya töreni ve iftar yemeğinin ev sahipliğini Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar ve Türk Kızılayı yöneticileri yaptı. Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ve eşi  madalya ödül törenine ve iftar yemeğine katıldı.

    Kızılay’a, altın madalya ile ödüllendirilen hayırseverlere ve bağışçılara şükranlarını sunduğunu belirterek, 1868 yılından beri Kızılay çatısı altında hizmet veren, bu uğurda hayatını kaybedenlere rahmet dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hiç kimsenin ulaşamadığı, girmeye cesaret edemediği yerlerde Kızılayımızın bayrağının dalgalanıyor oluşu açıkçası bizleri gururlandırıyor. Pakistan’dan Somali’ye, Gazze’den Haiti’ye kadar dünyanın her köşesinde faaliyet gösteren böyle bir kuruma sahip olmakla övünmekte haklıyız. Kızılayımız ve onu temsil eden kırmızı hilalin milletin gönlünde çok önemli bir yeri var. Bu hilal, ülkemizde yaşanan her afette, her mülteci akınında, yaşanan her önemli hadisede, mağdurların, mazlumların gölgesine sığındıkları bir güven kapısı olmuştur.” diye açıklamada bulundu.
Türk Kızılayı  Bilecik şube başkanı Selami Çınar;  şubemiz olarak ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarımız devam etmektedir, yardimlarımız bazen kimsesiz bir yaşlının sofrasına çorba bazen bir yetimin bayramlığı bazende evi yanan ailenin umudu oluyor. Ekonomik durumu iyi olan hayırsever vatandaşlarımızdan gerek ayni gerek nakdi bağışlarını bekliyoruz…
04998299_39
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.