DOLAR
32,5185
EURO
34,7901
ALTIN
2.419,81
BIST
9.757,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

KIZAK FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

KIZAK FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

            Bozüyük’e bağlı Kandilli Köyü’nde bu yıl ilki düzenlenen kızak festivali yoğun ilgi gördü. Festivalde 7’den 70’e herkes karın tadını çıkardı, doyasıya eğlendi.

            Kandilli Köyü’nde düzenlenen kızak festivaline yüzlerce kişi katılırken, festival renkli görüntülere sahne oldu. Köyün üst tarafında yer alan tepeden aşağıya doğru kızaklarıyla kayan, her yaştan Bozüyüklü, unutulmaz bir gün yaşadı. Köy meydanında toplanan misafirlere sucuk ekmek ikram edilirken, konu ile ilgili olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “Köy sakinlerini ve Bozüyük’ten yüzlerce insanı bir araya getiren bu fikri ortaya koyan ve bu festivalin düzenlenmesinde yoğun gayret gösteren Ahmet Devlez’e teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkes için unutulmaz bir gün oldu” dedi.

            Kendisi de Kandilli Köyü’nden olan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın da yer aldığı festivalde her yaştan katılımcı kızakları ile doyasıya eğlendi. Kızak yarışmasında dereceye girenler plaket ile ödüllendirildi. Program sonunda desteklerinden dolayı Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’a ve  Başkan Bakıcı’ya teşekkür plaketi takdim edilirken, köyün gençleri festival sonunda kartopu savaşı yaptı.

https://www.facebook.com/BozuyukBelediyesi/videos/993537230847042/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.