DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

KİLİT TAŞLARINDA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI

KİLİT TAŞLARINDA BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI

Bozüyük’te kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe içerisinde kilit parke taşı ile kaplanmış yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde alt yapı,kanalizasyon ve doğalgaz tamiratları nedeniyle yapılan kazı çalışmaları yada ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle bozulan kilit parke yollar tamir ediliyor. vatandaşların hizmetine sunuluyor. Yeni Mahalle, Yediler Mahallesi, 4 Eylül Mahallesi ve Tekke Mahalle gibi bir çok mahallede çeşitli noktalarda devam eden çalışmalar hız kazanırken Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU çalışmaları yerinde inceledi. 4 Eylül Mahallesinde bulunan tenis kortları yanında yapılan kilit taşı çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı zemin düzenleme çalışmaları konusunda ki hassasiyetini belirterek kilit taşlarının yerleştirildiği alanda sertliğin tam sağlanması sonucunda yerleştirme çalışmalarının başlaması konusunda çalışanları bilgilendirdi. “İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalar devam edecek” diyen AVCIOĞLU çalışma yapılan alandan ayrılırken çalışanlara kolaylıklar diledi ve ağır tonajlı araçların geçişlerinde, kaldırıma park eden araçlar gibi konularda daha hassas davranacaklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.