DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
ALTIN
2.495,53
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

KİLİT PARKE TAŞI SOKAKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bozüyük’te kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor.

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten

Bozüyük Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Alt yapı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan kilit parke yollar tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan ve kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Yeşilkent Mahallesi Şehit Vahit Elmas Caddesi’ndeki yeni parke kaldırımlar ve Yediler Mahallesi’nde yapılan beton kaldırım uygulaması ile yayalar için güvenli ulaşım imkânı sağlandı.

Bozüyük’te vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat,Onarım 1 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat,Onarım 3

 

 

Yorumlar

  1. Sn Bozüyük Belediye Bşknmz; Karaağaç-Kandilli arası köstebek yuvası gibi yol bozulmuş,Kandilli-İnönü yolunada bir el atsanız bu yolda oturan sakinler kanserojen toza mazur kalıyorlar asfalt olmayı bekliyor.Burayı asfalt yapmak insanları tozdan kurtarmak, bu hizmeti götürmek çok mu zor?
    yoksa hizmeti hak etmiyorlarmı? Daha ne kadar bu yollarda bu şekilde insanlarımız mağdur olacak ?
    Karaağaç ve Kandilli halkı bunu haketmiyor.
    Sn Bşknmz;Talep bizden karar sizden
    Slm ve syg sunuyoruz.
    Kandilli köyü vatandaşı