DOLAR
32,3395
EURO
35,1040
ALTIN
2.238,45
BIST
8.804,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Kibele Home Osmaneli İlçesinde Yatırım Yapıyor

Kibele Home Osmaneli İlçesinde Yatırım Yapıyor. Sanayi yatırımlarının ve yatırımcıların yeni gözdesi Bozüyük İlçemizden sonra Osmaneli. MMS Motor’dan sonra Osmaneli Belediyesi Emlak Ofisi bu kez Kibele Home ile anlaştı. Özellikle kadın işçilerin istihdam edileceği, cam ve cam işlemeciliği faaliyetini yürütecek olan Kibele Home sanayi teşviklerinden de faydalanacak.

Büyük yatırımcıların yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmelerden de yoğun talep gören Osmaneli ile ilgili Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şunları kaydetti;

Osmaneli özellikle Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik-Bandırma yüksek hızlı tren hattı yatırımının başlamasıyla birlikte ilçemize sanayici ilgisi çok daha arttır. Sanayi Parsellerimize her gün yeni taleplerle yatırımcılar ilçemize akın ediyor. Osmaneli Belediyesince, Osmaneli Organize Sanayi Alanı içine genişleme sahası olarak dahil edilecek olan sanayi parsellerimiz lojistik ve yerleşim yeri açısından sanayiciler için çok değerli.

Bugün cam ve cam işlemeciliği konusunda özellikle kadın işçileri istihdam edecek. Turizm açısından da çok değerli bir ürün olan cam işleme sanatı Osmaneli kadınlarının ellerinde daha anlam bulacak. Değerli yatırımcı kardeşimiz Mehmet Can Uz’a teşekkür ediyoruz. Kibele Home isimli şirketimizin ilçemizi tercihinde destek olan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz.

Osmaneli Belediyesi Emlak Ofisi yatırımcılara her konuda destek olmaya devam ediyor. Yatırımcılar direk Belediyemiz Emlak Ofisine müracaat ederek en doğru bilgiyi kaynağından alıp, yatırımlarını güvenle yapabilirler. Bilecik Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem, İl Genel Meclis Üyemiz Alper Karadağ’a her konuda olduğu gibi sanayileşme yönünde destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

İlçemizden yer almak isteyen büyük sanayi kuruluşlarının yanında küçük ve orta ölçekli yatırımcılar ilçemize yoğun ilgi gösteriyor. Osmaneli Belediyesi Sanayi Parsellerini zamanında oluşturmamızın değeri bugün geldiğimiz Osmaneli Belediyesi Sanayi Parselleri 2.500.000 m2 alanı Osmaneli Organize Sanayi Bölgemize devrederken yer alan, yer alacak olan ve yatırımlarını bu alanda tamamlamış olan şirketlerimiz de OSB teşviklerinden yararlanacaklar. Osmaneli’de yatırım yapan kazanır. Hızlı karar veremeyen altı ay sonra ben neyi kaçırdım diye pişman olur. Osmaneli de Gayrimenkul yatırımı, en büyük getirisi olan gayrimenkul yatırımı, bunu unutmayalım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.