DOLAR
32,3408
EURO
35,1103
ALTIN
2.238,47
BIST
8.783,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Kedi Evleri Uygun Alanlara Bırakıldı

Kedi Evleri Uygun Alanlara Bırakıldı. Bilecik Belediyesi tarafından can dostlar, kediler için soğuk havalarda sığınabilecekleri kedi kulübeleri Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı nezaretinde şu an için 7 ayrı noktaya 4 bağımsız bölümden oluşan kedi kulübeleri yerleştirildi ve içlerine mama bırakıldı.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yine Bilecik Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin atölyelerinde hazırlatılan kulübeler şehrin çeşitli noktalarına bırakıldı. Başkan Yardımcısı Gürses, vatandaşların kulübelere mama koyabilecekleri gibi mama ihtiyaçları olduğunda veteriner işlerinden talep edebilecekleri yönünde açıklama yaptı. Elimizden geldiğince en azından bu soğuk kış günlerinde sokaklarda yaşayan can dostlarımıza sahip çıkalım dedi.

Başkan Yardımcısı Gürses, şunları kaydetti;

“Can dostlarımıza hep birlikte sahip çıkalım, onları koruyalım”

Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanları için güzel bir çalışanın gerçekleştirildiğini belirten Başkan Yardımcısı Gürses, “Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarının atölyemizde yaptığı kulübeleri uygun alanlara bıraktık. Can dostlarımızın faydası için vatandaşlarımızın, bıraktığımız bu noktalara mama ve su bırakmalarını rica ediyoruz. Böylece can dostlarımızı kışın soğuk hava şartlarına karşı korumuş oluruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın kulübeleri koruyarak, gerekli mama ve su takviyelerini yapmaları sokak hayvanları için çok faydalı olacaktır. Çalışmada emeği olan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ise vatandaşlarımızın konulan kedi kulübelerine mama ve su bırakabileceği bilgisini verdi.

Biz sokak canlılarından taraf, toplatılmalarına bir o kadar karşı olan Belekoma Haber olarak, Bilecik Belediye Başkanı Ahmet Gürses’i sokak canlarına karşı olan duyarlılığı dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyor, 7 kulübeyle sınırlı kalmayacağı sözünü aldığımız kulübelerin ayrıca takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.