DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ŞOKA GİRİNCE BAKIN NELER OLDU?

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ŞOKA GİRİNCE BAKIN NELER OLDU?

Bilecik’te kaza yapan bir sürücü şoka girdi. Arabadan inmek istemedi, hemşire yalvar yakar razı etti bu sefer de “araba da çok param var, arkadaşım gelsin” dedi.
Bilecik Ertuğrul Gazi Mahallesi Stadyum kavşağında, biraz önce kaza meydana geldi. İbrahim Durmaz yönetimindeki 11 M 0055 plakalı minibüs, yolcu indirip hareket edince, yan taraftan çıkan Savaş T. yönetimindeki 11 TD 955 plakalı otomobil minibüse çarptı.
Kazayı hafif şekilde yaralanarak atlatan otomobil sürücüsü Savaş T, yaralı olmasına rağmen araçtan inmek istemedi. “Aracın içinde açıkta çok param var, arkadaşım gelmeden inmem” diye direten Savaş T’yi vatandaşlar ve özellikle de hemşire ikna etmek için çok uğraştı. Hemşirenin “Tamam, sana söz veriyorum, arkadaşın gelmeden seni hastaneye götürmeyeceğim. Ama lütfen araçtan in, ambulansta müdahale yapalım” demesi üzerine ikna olan yaralı araçtan indi.
Yaralının araçta çok para olduğunu söylemesi nedeniyle ekipler harekete geçti ve aracı aradılar. Ancak para bulamadılar, sadece poşet içinde bozuk para çıktı. Daha sonra yaralı Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

1 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.