DOLAR
32,4150
EURO
34,8024
ALTIN
2.404,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
23°C

Kayıtlar 12 Haziran’da Başlıyor

Kayıtlar 12 Haziran’da Başlıyor

Bilecik Belediyesi, çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz döneminin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarının kayıt ve başlangıç tarihlerine ilişkin bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları için yeni dönem kayıt başvuruları 12 Haziran’da başlayacak.

Çocukların keyifli ve verimli bir yaz dönemi geçirmeleri amacıyla hazırlanan Yaz Spor Okulları kapsamında basketbol, futbol, yüzme ve tenis alanlarında aktiviteler gerçekleştirilecek.

Her yıl düzenlenen ve binlerce çocuğun sporun çeşitli alanlarında yer alabildiği spor okullarına başvurular, 12-23 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek.

3 Temmuz itibariyle kursların başlayacağı Yaz Spor Okullarına başvurular; Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi Spor Biriminde yapılacaktır.

6-12 yaş arasındaki çocukların kayıt yaptırılacağı yaz spor okullarında yüzme kursları için ulaşım hizmeti de verilecektir. Vatandaşlarımız detaylı bilgi için 0 228 214 91 87 numaralı telefonları arayabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.