DOLAR
32,5168
EURO
34,7889
ALTIN
2.421,88
BIST
9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Kayı Plazada Tüp Yangını Paniği

Bilecik’te bulunan Kayı Plaza’dan yapılan yangın ihbarı panik yarattı.

Kayı Plaza 5. katta bulunan özel bir iş yerinde, tüp yangını meydana geldi. Tüp servisi ekiplerinin tüpü değiştirmesi sırasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı tüpün hortum kısmı alev aldı. Meydana gelen alev sonrasında panikleyen servis ekipleri ve iş yeri çalışanları kendilerini dışarıya attı. Tüp servisi ekipleri çıkan yangını yangın tüpleri ile söndürürken, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Herhangi bir yangın belirtisinin olmaması ve yangının da tam olarak bilmeyen itfaiye ekipleri bir süre olay yerini ararken, yangının kontrol altına alınarak söndürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan Bilecik’in en büyük alışveriş ve iş merkezi olan Kayı Plazanın ısıtma sisteminin doğal gazla çalışmasına rağmen mutfak girişlerinde doğal gaz hattının olmaması ise dikkat çekti.


a247

a623

a530

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.