DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KASIMPAŞA MAHALLESİ’NDE PROJELER HIZ KAZANIYOR

KASIMPAŞA MAHALLESİ’NDE PROJELER HIZ KAZANIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Mahalle İftarlarının, Kasımpaşa Mahallesi’ndeki programı kanal boyunda yoğun bir katılımla yapıldı.
Kasımpaşa Mahalle İftarı buluşmasında Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve Eşi Emine BAKICI iftar öncesinde kanal boyuna gelerek mahalle sakinleri ile tek tek görüştü ve Ramazanlarını kutladı. İlahi Besmele Gurubu’nun seslendirdiği ilahiler eşliğinde iftarı bekleyen mahalle sakinleri ezanın okunması ile birlikte alanda bulunan yaklaşık 3.000 kişi aynı anda dualar ederek oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kasımpaşa Mahallesi için yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahsetti. Başkan BAKICI “Kasımpaşa Mahalle’mizde bulunan ve oldukça bakımsız hale gelmiş olan Osmangazi Parkı’nı, eski adıyla Flamingo Parkı’nı tamamen yeniledik ve bugün ilçemizin en yoğun olarak kullanılan sosyal alanlarından biri haline getirdik. Ayrıca kanal boyu ile ilgili de belediyemiz tarafından yapılması planlanan projelerimiz bulunmakta. Bizler, ilçemizin her köşesinde yaşam alanları oluşturmak, projelerimizde içi boş binalar değil aktif olarak kullanılan sosyal yaşam alanları yaratmak istiyoruz. Burada bizlerle birlikte bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, yapılan bu iftar yemeğinde bizimle bu sofraları paylaşan herkese minnet duyuyorum. Bozüyük birlikte olduğumuzda güzel, sofralarımız kalabalık ve bereketli” dedi.
Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın konuşmasının ardından alanda bulunan çocuklara mahalle iftarlarının vazgeçilmezi olan pamuk şeker ikramında bulunuldu. Kalabalık ve coşku içinde gerçekleştirilen iftar yemeği tüm mahalle sakinlerini bir araya getirirken geride hoş kasideler ve ilahiler ile birlikte yenilen yemeğin huzuru kaldı.
Bşk- Mahalle İftarları Kasımpaşa Mah. 7

Bşk- Mahalle İftarları Kasımpaşa Mah. 1

Bşk- Mahalle İftarları Kasımpaşa Mah. 2

Bşk- Mahalle İftarları Kasımpaşa Mah. 3

Bşk- Mahalle İftarları Kasımpaşa Mah. 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.