DOLAR
32,4821
EURO
34,8539
ALTIN
2.422,47
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Açık
19°C

KARLA MÜCADELE EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Dün gece aniden bastıran kar yağışı İlimizi etkisi altına aldı. Meteorolojiden gelen bilgilere göre yaklaşık 30 cm lere varan kar yağışı etkisini sürdüreceğini bildirildi.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bilecik’teki karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece 02:00 sularında başlayan çalışmalar kapsamında; şehirdeki ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklardaki yollar yol küreme ve tuzlama araçları ile tuzlanarak trafiğe açılıyor.

Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, yaptığı açıklamada; ‘’Günler öncesinden Meteoroloji Müdürlüğü’nden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarıyla tüm hazırlıkları önceden tamamladıklarını kaydetti. Yurdu etkisi altına alan kar yağışının Bilecik’te de etkisini kısa sürede gösterdiğini anlatan AY, “Dolayısıyla biz de Karla Mücadele ekiplerimiz tarafından bu noktada hazır şekilde bekledik. Ekiplerimiz gece 02:00 sularından itibaren şehrimizdeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını başladı ve aralıksız sürdürüyor. Üç adet kepçemiz, bir adet Kar Küreme ve Tuzlama Aracımız, 1 adet Greyder ve 1 adet Yol Kontrol Aracımız ile görev almaktayız. Bu yıl Karla Mücadele kapsamında 160 ton buz çözücü özel tuz ile kar çözme işlemini yürütmekteyiz. Çalışmalar kapsamında yollarımıza,gün içerisinde 5 tona yakın tuz attık. Bilecik’in coğrafi zorluklarına rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu coğrafi yapıdan dolayı, kepçelerimiz, greyderimiz ve diğer araçlardan oluşan 6 ekibimiz, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Şu saat itibariyle de çalışmalarımız ihtiyaçlar noktasında aralıksız devam ediyor. Gelen bütün talep ve istekleri değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yerlere kısa süre içinde ekiplerimizi sevk ediyoruz” dedi.

DSC_0850 DSC_0866 DSC_0870 DSC_0879

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.