DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Karla Mücadele Devam Ediyor

Karla Mücadele Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilimizdeki karla mücadele çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdürüyor.

Çalışmalar sayesinde şehirdeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki yollar tuzlanarak, trafiğe açıldı.

Fen İşleri Bayındırlık Amiri Bedri Karaçalı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, günler öncesinden Meteoroloji Müdürlüğü’nden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarıyla tüm hazırlıkları önceden tamamladıklarını belirterek, şunları söyledi:

Yurdu etkisi altına alan kar Bilecik’te de etkisini kısa sürede gösterdi. Dolayısıyla biz de ekip olarak bu noktada hazır şekilde bekledik. Ekiplerimiz akşam saatlerinden itibaren şehrimizdeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. 2 tane kepçemiz, bir tane tuzlama aracımız ile sabaha kadar aralıksız çalıştık. Çalışmalar kapsamında yollarımıza, 7 tona yakın tuz attık. Bilecik’in coğrafi zorluklarına rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu coğrafi yapıdan dolayı, kepçelerimiz, greyderimiz ve diğer araçlardan oluşan 4 ekibimiz, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Şu saat itibariyle de çalışmalarımız ihtiyaçlar noktasında devam ediyor. Üniversitemiz, TOKİ bölgesi ve İstasyon Mahallesi başta olmak üzere bütün ana arterler ile cadde ve sokaklarımız trafiğe açık bir durumda. Gelen bütün talep ve istekleri değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yerlere kısa süre içinde ekiplerimizi sevk ediyoruz.

Karaçalı kentin çeşitli yerlerinde süren çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılması gerekenleri yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.