DOLAR
32,5866
EURO
34,8157
ALTIN
2.414,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
23°C

KARESİ’DE YAPILAN KARDEŞ BELEDİYELER İSTİŞARE TOPLANTISI

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI KARESİ’DE YAPILAN KARDEŞ BELEDİYELER İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

 

Karesi Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Bozüyük Belediyesi, Yunus Emre Belediyesi ve Bayramiç Belediye Başkanları Kardeş Belediyeler İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.

Kardeş Belediyeler İstişare Toplantısı Balıkesir’in Karesi İlçesinde Karesi Belediye Başkanı Yücel YILMAZ’ın ev sahipliğinde, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet ÇERÇİ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet MUSLU ve eşlerinin katılımlarıyla yapıldı. Belediye Başkanları ile birlikte 4 ilçe belediyesinin müdürlerinin de hazır bulunduğu istişare toplantısında başkanlar ve müdürler bilgi alışverişinde bulundu. Güne belediye binasında yapılan istişare toplantısı ile başlayan Belediye Başkanları ardından Karesi Belediyesi’nin teknoloji ile entegre olmuş beyaz masa, çağrı merkezini ve fiziki şartları halkın kullanımına göre özel hazırlanmış hizmet noktalarını gezdi. Başkanlar daha sonra Karesi’de ‘Okullar Hayat Olsun’ projesinin uygulandığı okullardan birisi olan Zafer İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı. Başkanlar burada Karesi Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi izledi, Okulun bahçesine yapılan halı saha basketbol sahası gibi alanları inceleyip, minik öğrencilere hediyeler verdi. Belediye Başkanları ayrıca Karesi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Karesi Spor Okulu’nu ziyaret etti. Yüzme havuzunu, spor salonu, satranç gibi sporların yapıldığı alanları inceleyen Başkanlar Karesi Spor Okulu’nu tanıtan sunumu izledi. Belediye Başkanları son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezi olan Çocuk Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Programın sonunda Belediye Başkanlarını ve ekiplerini Karesi’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, “4 Başkanımla gün boyu istişarelerde bulunduk. Bizlere faydalı olacağına inandığımız paylaşımlar yaptık. Bizler, yerel yönetimlerimizin kendi olanaklarıyla büyük işler başaracağına inanıyoruz. Bu nedenle mevcut kardeş şehir ilişkilerimizin güçlenerek devam etmesini önemsiyoruz” dedi. Başkan Yücel YILMAZ’ın imar ve belediyeciliğin yapılış şekli noktasında değerli çalışmaların altına imza attığına şahit olduklarını söyleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, “Karesi’de giriş kapısından başlamak üzere vatandaş memnuniyeti noktasında üst düzey ilgi ve alaka mevcut. Karesi Belediyesi, girişte kurduğu Beyaz Masa üzerinden vatandaşa geri dönüş noktasında da güzel bir sistem sağlanmış. Karesi’nin bu projesini bizler de kendimize örnek alacağız. Hizmette ulaşılabilir olmayı ve kapılarını vatandaşa sonuna kadar açmayı başarmış olan Yücel Başkanım kendisini bu işe adamış” diyerek Başkan YILMAZ’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Bşk- Karesi Kardeş Belediyeler Toplantısı 1 Bşk- Karesi Kardeş Belediyeler Toplantısı 2 Bşk- Karesi Kardeş Belediyeler Toplantısı 18 Bşk- Karesi Kardeş Belediyeler Toplantısı 9 Bşk- Karesi Kardeş Belediyeler Toplantısı 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.