DOLAR
32,5401
EURO
34,8192
ALTIN
2.442,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KARDEŞLİĞİN VE PAYLAŞIMIN ADRESİ İSMETPAŞA MAHALLESİ OLDU

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarları programında, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşımın adresi, İsmetpaşa Mahallesi oldu.
İsmetpaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftara katılan mahalle sakinleri komşularıyla aynı sofrada iftar yaparken, çocuklar da şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.
İftar programına eşi Fatma Yağcı, oğlu Emin Yağcı ile katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değinerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Ramazan ayının birlik beraberlik ayı, sevgi ve hoşgörü ayı, paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu hatırlatan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Bizler, bu güzide topraklarda bir ve beraber olarak kardeşçe, sevgiyle ve hoşgörü içerisinde yaşıyoruz. Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim ilk günden itibaren şehir merkezinde bulunan Kültür Sitesi’nde gerçekten hayır sahiplerinin de katkılarıyla 800 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Dedik ki bu güzelliği, birlik ve beraberlik tablosunu mahallelerimize de taşıyalım, orada da bunu gerçekleştirelim. Böylece mahallelerdeki kardeşlerimizi de Ramazan’ın bir akşamı da olsa bir araya getirelim, aralarındaki mahallelilik duygusunu yaşatalım. İftarımızı birlikte yapalım, soframızı birlikte paylaşalım, dedik. Geçen yıl başlatmış olduğumuz bu güzel uygulamaya bu yıl da devam ediyoruz. Sizlerin katılımı, sizlerin iştiraki, sizlerin desteği bize ayrı bir güç veriyor, enerji ve sinerji veriyor. Kardeşlerim, gerçekten sevgi ve birlikten daha büyük bir güç yok. Onun için birbirimizi sevelim. Birbirimizin hatala rını hoş görelim. Birliğimiz, beraberliğimiz, istikrarımız sürsün. İnşallah önce Bilecik’imiz sonra ülkemiz, dünyanın en büyük ve gelişmiş ülkeleri arasına girsin. Ben katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Programın organizasyonunu gerçekleştiren kardeşlerime, belediye personelime ve muhtarıma çok teşekkür ediyorum.”
Çocuklara pamuk şekerinin ikram edildiği iftar programında ilahi grubu tarafından ilahiler seslendirildi.
İftar programında ayrıca ülkemiz ve müslüman ülkelerinin huzur ve barış içinde yaşamaları için dualar edildi.


DSC_2493_resized

DSC_2519_resized

DSC_2560_resized

DSC_2576_resized

DSC_2287_resized

DSC_2293_resized

DSC_2394_resized

DSC_2396_resized

DSC_2435_resized

DSC_2443_resized

DSC_2457_resized

DSC_2466_resized

DSC_2475_resized

DSC_2485_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.