DOLAR
32,5529
EURO
34,6877
ALTIN
2.416,97
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Karaahmet’ten Şeker’e Farklı Bir Cevap

Karaahmet’ten Şeker’e Farklı Bir Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Örgütü çalışmalarına ara vermeden devam ederken bu hafta da Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan’ın Kapalıpazar alanında faaliyet gösterecek olan seçim bürosunu açtı.  

Açılış törenine İl ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları  ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı açılış törenine halkın ilgisi oldukça yoğundu.

Açılışta gerek son günlerdeki yolsuzluklara gerekse yerel siyasete değinen CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet 2014 yerel seçimlerinin hem Bilecik için hem de Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu vurgularken “değerli arkadaşlarım bugün görüyoruz ki seçim büroları, alanlar, meydanlar artık bize yetmiyor ve görüyoruz ki Bilecik halkı diktatöre karşı ayağa kalkmış bu mücadeleye omuz veriyor. İşte bu hareketlilik ve bu coşkuyu görüyoruz. Değerli arkadaşlar bakınız insan ayırt etmeksizin halkla kucaklaşmış bir araya gelmiş bir belediye başkan  adayı Sungur Turan ile halkın doktoru ile yola çıkıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimlerde iktidar, Dr.Sungur Turan ‘da Belediye başkanı olacaktır. Şunu söylemek istiyorum ki: Sn. Milletvekili “Sungur Turan’ı Bilecik’e ben getirdim.” demiş. Bakın değerli arkadaşlarım Bilecik’e hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Ancak o dönemlerde bırakın uzmanları, gelen pratisyen hekimler Bilecik’i beğenmeyip kaçarken Sungur Hoca gelmiş “Ben bu memleketi benimsedim” demiş, “Ben buraya hizmet için kalacağım.” Demiş o yüzden Bilecik’e böyle bir değeri kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bakınız, 2004’ten 2009’a bunlar sıçrama yaptı biz de büyük bir sıçrama yaparız, biz güçlüyüz diyerek bu tür polemikleri ortaya atanlar hayal görüyorlar. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisinin 2009 yılında aldığı oylar ile 2011 yılında merkezde almış olduğu oyları karşılaştıralım, artış olduğunu göreceksiniz. Değerli arkadaşlarım demek ki neymiş, Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz 2009 da sıçrama yapmamışız biz bilakis oylarımızı kemikleştirmişiz.2009 yılında aldığımız oyları 2011 yılında merkezde almış olduğumuz oylarla tescil ettirmişizdir. Değerli arkadaşlarım, biz siyaseti vatandaş için yapıyoruz, bizde siyasette ayırım yok, memleketi neresi olursa olsun biz siyaseti halkımız için yapıyoruz. Nereden gelirse gelsin sonuçta biz kardeşiz, bizler sizler ile birlikte cenazede saf tuttuk, düğünde halaya durduk, beraber yürüdük, inşallah bundan sonra da beraber yürüyeceğiz, Bilecik’i hak ettiği yere sizlerle ile birlikte taşıyacağız, bu noktada adayımıza güveniyoruz, örgütlerimize güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Daha sonra seçim ofisi açılışı için kurdele kesim töreni yapıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.