DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
ALTIN
2.429,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Karaahmet; Sen Ne Zaman Bilecik’te Belediyeyi Almışsın

Karaahmet; Sen Ne Zaman Bilecik’te Belediyeyi Almışsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent TEZCAN ve Eskişehir Milletvekili Süheyl BATUM’un katılımıyla gerçekleşen SKM(seçim koordinasyon merkezi) açılışında CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur TURAN’ın hemen ardından İl Başkanı Çağatay KARAAHMET konuşmasını gerçekleştirdi.

Bilecik noktayı koydu diyerek konuşmasına başlayan KARAAHMET şöyle devam etti;
Bilecik bu sefer Cumhuriyet Halk Partisi diyor.Bilecik bu sefer Sungur TURAN diyor.Artık bu iktidara git deme vakti geldi değil mi?Ne yaptılar 12 yıldır diktatörlüklerini sürdürüyorlar.1 tane adam yasamayı aldı, yürütmeyi aldı.Utanmadan HSYK ile oynadı, yargıyı aldı.İşine geldiği zaman savcılar,hakimler,polisler iyi ,soruşturmalarda soruşturmanın savcısı ama işine gelmediği zaman paralellerle uğraşırken bu polis benim polisim değil, süriyim,bu savcı benim savcım değil, süriyim,bu yargıç benim yargıcım değil, süriyim.CHP Herkesi kucaklıyor.CHP paraleli kucaklıyor,dikdörtgeni kucaklıyor,üçgeni kucaklıyor,daireyi kucaklıyor,herkesi kucaklıyor,etnik kökenine bakmaksızın herkesi kucaklıyor.Anlayışına bakmasızın başörtüsü demeksizin açık kapalı demeksizin halkı onlar gibi ayrıştırmıyor.Ben bu genel politikaya fazla girmeyecektim ama bir BİLAL OĞLAN var biliyorsunuz değil mi?Birde arkadaşları var Bakan evlatları, arıyor diyor ki ,oğlum evde kaç para var? O’da diyor ki 3-5 kuruş, arkadaşlar 3-5 kuruş kaç para biliyor musunuz? Tirilyon .. kaçınınız aranızda hanginiz trilyonu bir arada gördü? Bu adam evinde saklıyor! Evinde! Bunlar işte ufak tefek örnekler.İşte öteki 30 trilyonu paraları kaybet, 30 trilyonu saklayamadım baba diyor.Bilal oğlan yatlar sahibi,Bilal oğlan gemiler sahibi,Kısıklı’da villalar sahibi,ormanlar talan ediliyor, diktatöre villa yapılıyor.Arkadaşlar dur deme vakti.Nerden diyeceğiz memleketimizden Bilecik’ten diyeceğiz.Geçen açılışmızda söyledik! Ey dedik Belediye Başkanı ! İyi yaptıklarını yaptın Allah Razı Olsun.Dedik bak diğer adaylar mal varlıklarını açıkladı.Benim Belediye Başkan adayım kendisininkini değil, çoluğunun çocuğunun hepsini açıkladı.Arkadaşın kafasına bunca baskıdan sonra dank etti.Bunca baskıdan sonra, eh nihayet açıklayabildi.Yahu sen Belediye Başkanısın, sen ilk anda, adaylığını açıkladığın anda, alnın açık başın dikse bunu açıklayacaksın.

Ama yaptıklarını görüyoruz bordür taşlarının üzerine bu memlekette asfalt dökülmedi mi ?
Olan kaldrımlar 2 yıl sonra kaldrılıp tekrar yapılmadı mı? Ne gereği vardı? Kimin parası bunlar?
O zaman ortada birşeyler dönüyor.Bir haltlar var doğru mu? Bakınız benim adayım alnı açık, başı dik, helal süt emmiş, yalana, dolana, talana karışmamış,bakın ne diyordu Başbakan? Baştan başlar diyordu hırsızlık,bakanlarından alta doğru indi!Buralarda ne oldu bilmiyoruz? Belediyelerde ne oldu bilmiyoruz? Ama geldiğimiz zaman bakacağız,onların inanmadığı, ama bizim inandığımız, herzaman dik sağlam olduğuna inandığımız Türk Yargıçlarına emanet edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi, yaptırdığımız anketlerde, şu anda gururla söylüyorum; Bilecik’te 1. Partidir.

%40 ları aştık, boş konuşmuyoruz kimse hayal görmesin. Kimse kendini darı ambarında görmesin. Sen ne zaman Bilecik’te Belediyeyi almışsın? Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik’te iktidarın tek alternatifi! Bu iktidarı devirecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi! Tek Başkan Dr.Sungur Başkan!

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.