DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Karaahmet: Diğer Siyasi Partilere Verilen Oylar Akp’ye Gider

Karaahmet: Diğer Siyasi Partilere Verilen Oylar Akp’ye Gider

CHP Bilecik Belediye Başkanı Sungur TURAN’ın katkılarıyla düzenlenmiş olan Haluk Levent konseri sonrasında CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet’e kameramızı çevirdik ve yoğun ilgi gören Haluk Levent konseriyle ilgili olarak görüşlerini aldık.

Aynı zamanda Necati Doğru’nun ”Oyum sahibini arıyor” başlıklı köşe yazısı hakkında ne düşündüğü sorduk.

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay KARAAHMET ; ”Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik’te bir ilki gerçekleştirdi. Çok geniş katılımlı bir gençlik konseri düzenledi. Bu konserin neticelerini inşallah 30 Mart’ta alacağız. Ama şunu da söyleyeyim. Biz her zaman söylediğimiz gibi, bu yarışta hep bir adım öndeyiz. Bunu geçtiğimiz dönemlerde alınan oy oranları zaten tespit ediyor. Biz zaten öndeyiz. Dediğim gibi 15.000 oy %50 ile 30 mart’ta Bilecik’te iktidarız. Bunun hiç bir kaçarı yok. Halk endişeye kapılmadan AK Partinin tek alternatifinin CHP olduğunun bilincinde.
AK Partiyi devirecek tek güç Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik’te. Diğer siyasi partilere verilen oyların bana göre AK Parti’ye gideceği gerçeği var. Dolayısla bu iktidardan kurtulmak isteyen, Cumhuriyet Halk Partisine oy vermelidir. Bilecik’te bu Belediyeden kurtulmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisine oy vermelidir. Bir güç birliği içerisinde biz bu haramilerin saltanatını Bilecik’te yıkacağız, Türkiye’de yıkacağız.” dedi.

Yorumlar

  1. serhat dedi ki:

    doğru söylemiş ya chp yada mhp baska cıkarı yokk arkadslarr