DOLAR
32,3395
EURO
35,1040
ALTIN
2.238,45
BIST
8.804,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Kar Yolları Kapattı Araçlar Yolda Kaldı

Kar Yolları Kapattı Araçlar Yolda Kaldı. Bilecik’te etkili olan kar yağışı, bazı ilçelerde ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden olurken, mahsur kalan araçların yardımına İl Özel İdaresi ekipleri koştu.

Söğüt-Eskişehir yolunda özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle, yolu kullanan minibüs ve otomobil gibi araçlar hareket etmekte güçlük çekince İl Özel İdaresi ekipleri imdada yetişti. İş makinesi ile yapılan çalışmanın ardından yolda ulaşım sağlanmaya başladı.

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre, bölge genelinin parçalı çok bulutlu Bilecik il geneli ile Bursa’nın kuzey ve doğu kesimlerinin akşam saatlerine kadar, Eskişehir’in kuzey ve batı kesimleri ile Kütahya’nın kuzey ve doğu kesimlerinin öğle saatlerine kadar yağışlı geçeceği; yağışların Bursa’nın kıyı kesimlerinde yağmur, diğer yerlerde karlakarışık yağmur ve hafif kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde ise pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin edilirken, rüzgar bölgenin batısında (Bursa il geneli ile Kütahya’nın batı kesimleri) kuzey-kuzeydoğu, orta ve doğusunda (Kütahya’nın doğu kesimleri,Bilecik ve Eskişehir il geneli) ise kuzey-kuzeybatı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.