DOLAR
32,5160
EURO
34,8278
ALTIN
2.425,61
BIST
9.705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Kampüste Hamle Var Çevrimiçi Satranç Turnuvası

BŞEÜ Çevrimiçi Satranç Turnuvası Başlıyor. Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Satranç Turnuvası Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Başlıyor.

Kampüste Hamle Var!

Kampüste Hamle Var Çevrimiçi Satranç Turnuvası . Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Satranç Turnuvası Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Başlıyor.

Kampüste Hamle Var!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, tüm Türkiye’den lisanslı sporcuların yer alacağı geniş katılımlı bir online satranç turnuvası düzenliyor.

”Kampüste Hamle Var” sloganı ile organize edilecek turnuva, 11 Nisan 2021 Pazar günü chess.com platformu üzerinden online olarak gerçekleşecek.

Ülkemizin bugüne kadarki en büyük çevrimiçi satranç turnuvası olma özelliği taşıyan ve Türkiye Satranç Federasyonunun lisanslı tüm sporcularına açık olan turnuva, İsviçre sistemine uygun olarak 3+2 zaman temposuyla onanacak.

Her katılımcı, Sokaktaki can dostlarımıza ödül maması!

Her katılımcı, Doğaya destek!

Teknik sorumluları ve hakemleri BŞEÜ personeli, öğrencileri ve mezunlarından oluşan turnuvada dereceye giren sporcular için birer fidan toprakla buluşturulacak. Ayrıca turnuvaya katılan her sporcu için sokak hayvanlarına mama desteği sağlanacak.

Turnuvaya katılmak isteyen sporcular, Türkiye Satranç Federasyonu Bilecik İl Temsilciliğinin internet sitesinden detaylı bilgilere ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirler.

Turnuva chess.com platformu üzerinden yapılacaktır. Turnuva AÇIK olmak üzere tek kategoride ve 3’+2″ eklemeli tempo ile 9 tur üzerinden planlanmıştır. Ancak tur sayısı katılımcıya göre otomatik olarak güncellenmektedir.

Turnuvaya katılabilmek için şu aşamalar yapılması gerekmektedir:

1.Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020-2021 yılı vizesi yapılmış, 2014 ve önceki yıllarda doğan tüm sporculara açıktır.

2.Sporcular https://www.chess.com/ adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra veya var olan kullanıcı adları ile http://bilecik.tsf.org.tr adresinden 09 Nisan 2021  saat 17.00’e kadar çevrim içi kayıt yaptırmalıdır.

3.Çevrim içi  kayıt sırasında,  sporcuların  chess.com’da  oluşturdukları  kullanıcı  adlarını  yazmaları zorunludur. Uygun olmayan kullanıcı adına sahip olan sporcuların kayıtları silinecektir.

4.Çevrim içi kayıt işlemini tamamlayan sporcuların https://www.chess.com/club/bilecik-seyh-edebali-universitesi grubuna (kulübüne) katılmaları gerekmektedir.

5.Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış sporcular, turnuva başlamadan bir saat önce chess.com’da katılmış oldukları kulüpte aktif olacak turnuva bağlantısından  “Turnuvaya Katıl” butonuna tıklamalıdır.

6.Bütün üyelikler ücretsizdir.

Chess .com üyelik için TIKLAYINIZ
Turnuva kulübüne katılmak için TIKLAYINIZ
Turnuvaya çevrim içi kaydolmak için TIKLAYINIZ
Turnuva yönergesi için  TIKLAYINIZ
Turnuva Ödül Bilgilendirme TIKLAYINIZ

Kampüste Hamle Var Çevrimiçi Satranç Turnuvası görseli

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.