DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KALPLERİNİ KORUMAK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

KALPLERİNİ KORUMAK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

 

Bilecik Belediyesi, Türk Kalp Vakfı ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde; Kalp Sağılığı Günü etkinlikleri kapsamında ”Pedallarımız Kalplerimiz İçin Dönüyor” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kalp Sağlığı Haftası kapsamında ”Bisiklete Bin Kalbini Korum” sloganıyla düzenlenen ”Pedallarımız Kalplerimiz İçin Dönüyor” adlı etkinlik ile bisikletin ve sağlıklı yaşamın kalp sağlığındaki yerine dikkat çekildi ve bu anlamda farkındalık oluşturuldu.

 

Şehir merkezi ve Ertuğrulgazi mahallesini kapsayan toplam 6 kilometrelik rota; Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinlik; Atatürk Bulvarı, Yediler Kavşağı, Stadyum, Otogar arasında devam edip, Cumhuriyet Meydanında son buldu.

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz gerçekleştirilen etkinlik hakkında verdiği bilgide; ”Bugün, 9 Nisan Pazar günü. Türkiye Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği, Bilecik Belediyesi ve Türk Kalp Vakfı işbirliğinde kalbimizin sağlığına dikkat çekmek için pedal çevirdik. Günde 30 dakika bisiklete binerek, kalp ve damar sağlığımızı koruyabiliriz. Bilecik’te de bu etkinlik kapsamında gençler ve çocuklarımız ile birlikte etkinliğimiz kapsamında 6 kilometrelik rotayı bisiklet ile gerçekleştirdik. Çeşitli ikramlarımız ve hediyelerimiz oldu. Bu güzel etkinliğe katkılarından dolayı özellikle Bilecik Belediyesine ve diğer paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklere katılmanın gerekli olduğunu vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yönelik kültürel ve sosyal aktivitelere katılarak, destek verdiklerini belirterek, emeği geçen paydaşlara teşekkür etti.

 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aydın Çelebi ise Bilecik Belediyesi, Türk Kalp Vakfı ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlendiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.