DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Kalan 21 İl ve İlçelerin Belediye Başkan Adayları Ne Zaman Açıklanacak?

AK Parti’de kalan 21 ilin belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçiminde partisini temsil edecek 40 belediye başkan adayını ve ardından Ak Parti Grup Toplantısında 20 ilin belediye başkan adayını açıklamıştı.

Kalan 21 il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı Türkiye Gündeminin en çok merak edilen sorularının arasında yer aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, tarafından yapılan açıklamada kalan 21 il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Güney Amerika ziyaretinden döndüğünde AK Parti Aday Belirleme Komisyonunun toplanmasının ardından Aralık ayı içerisinde açıklanacağını, İstanbul için ilçelerin de dahil olduğu ayrı bir tanıtım olabileceğini kaydetmişti.

Henüz net bir tarih bildirilmedi

Konu hakkında görüştüğümüz AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, kalan 21 il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı konusunda henüz net bir tarih bildirilmediğini söyledi.

14 Aralık’ta mı açıklanacak?

Ak Parti 21 il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih tam olarak netlik kazanmazken, AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının 14 Aralık tarihinde açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

Anketler devam ediyor

Bu zaman zarfı içerisinde Bilecik’te ilçelerde de anket çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, il merkezinden başvuruda bulunan fakat o ilçeden belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmayan bazı isimlerin de ilçelerdeki anket sorularında yer aldığı öğrenildi.

1 Ocak Salı günü işlemeye başlayacak seçim takvimi öncesi, AK Parti’de kalan 21 il ve ilçenin belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.