DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

KAHRAMANMARAŞ SAVCILIĞI’NA ATANAN AKGÜL’DEN BAŞKAN VEKİLİ NİHAT CAN’A ZİYARET

KAHRAMANMARAŞ SAVCILIĞI’NA ATANAN AKGÜL’DEN BAŞKAN VEKİLİ NİHAT CAN’A ZİYARET

Bilecik Belediyesi’nde, Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini yerine getirmiş olan ve Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Kamil Buğra Akgül, Belediye Başkan Vekili Nihat Can’ı başkanlık makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Nihat Can, Akgül’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Buğra Akgül’ün Kahramanmaraş Savcılığı görevine atanmasının Bilecik ve Bilecik Belediyesi adına gurur verici bir tablo olduğunu kaydeden Başkan Vekili Nihat Can, Buğra Akgül’ün Bilecik için güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Akgül ise 26 Eylül 2014 tarihli kararname ile Kahramanmaraş Savcılığı’na atandığını belirterek, başta Belediye Başkanı Selim Yağcı olmak üzere Nihat Can ve  tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Uzun yıllar Bilecik’te yaşayan ve en son olarak Bilecik Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Akgül, Kahramanmaraş’ta Savcı olarak görevini sürdürecek.

Ziyarette Başkan Vekili Nihat Can, Savcı Akgül’e, üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak ve Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

 

KAMİL BUĞRA AKGÜL

Kamil Buğra AKGÜL, 1982 Samsun’da doğdu. Aslen Erzurumlu olan Akgül, 1985 yılından bu yana Bilecik’te yaşadı.  İlkokul, Ortaokul ve Lisse öğrenimini  Bilecik’te tamamladı.  Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun olan Akgül, 1 yıl Ankara Barosunda staj gördü. 2006 Kasim-2014 Şubat tarihleri arasında Bilecik Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü’nde, avukatlik ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini yerine getiren Akgül, 6 aylık savcılık stajının ardından 26 Eylül 2014 tarihli kura kararnamesiyle Kahramanmaraş Savcılığı’na atandı.

Evli olan Kamil Buğra Akgül’ün eşi öğretmenlik görevini yerine getirmektedir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.