DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

K.Y.K YURTLARINDA KALAN 3000 ÖĞRENCİ SPORA YÖNLENDİRİLECEK

K.Y.K YURTLARINDA KALAN 3000 ÖĞRENCİ SPORA YÖNLENDİRİLECEK
Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü arasında yurtlardaki öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelik işbirliği protokolü kapsamında tertip komitesi toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ ile K.Y.K İl Müdürü İsmail ŞEN’in katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıya KYK İdari İşler Şube Müdürü Lütfü Akyüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Hasan Kocatepe, Ertuğrulgazi Erkek Yurdu Müdürü Mustafa Karaca, Şeyh Edebali Yurdu Müdürü Muzaffer Küçük, Bilecik Yurt Müdürü Lütfiye Düven, Halime Hatun Kız Yurdu Müdürü Hilal Yıldırım ve Sportif Eğitim Uzmanı Ramazan Güneş katıldı.
Toplantının ana gündem maddelerinde, 2017 yılında yapılacak olan tüm spor çalışmalarının planlaması yapıldı. Tüm spor tesislerimizin kyk’lı öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılması planlandı. KYK öğrencilerine yönelik sportif branşlarımızın çalışmaları hakkında bilgi verildi. Bilecik Gençlik Merkezi faaliyetleri ve öğrencilerimizin katılımları için taleplerin alınması. Gençlik ve Spor Bakanlığı 08 Ocak 2017 tarihinde 81 İlde yapılacak olan Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü programına KYK öğrencilerinin dahil edilmesi. Ferdi Branşlarda antrenör desteği sağlanması. İl müdürlüğümüz bünyesinde açılması planlanan hakem, antrenör kurslarına öğrencilerimizin yönlendirilmesi toplantıda görüşülen ana konular oldu.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak gerçekleştirilen toplantı da 2016 yılının genel değerlendirilmesi yapılarak 2017 de ki hedefler görüşüldü. İl Müdürü YILDIZ bu verimli toplantı için katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.