DOLAR
32,5552
EURO
34,8986
ALTIN
2.437,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

İTFAİYECİLERDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

İTFAİYECİLERDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

 

Vali Süleyman Elban, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu ve beraberindeki itfaiyecileri kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası’nı kutlayan Vali Elban’a, İtfaiye Müdürü Tokluca tarafından bilgi verildi.

Vali Elban, hayat kurtarmak için kendi canlarını tehlikeye atan itfaiyecilerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini ve teşkilatın teknolojik gelişmelerle kendisini sürekli yenilediğini kaydetti.

Teşkilatın insanların en zor günlerinde önemli bir görevi yürüttüğünü dile getiren Vali Elban, “Sadece yangında değil, deprem ve sel gibi afetlerde de itfaiyeciler önemli görevler üstleniyor. Kısa zamanda 112 Acil Çağrı Merkezini hizmete geçirip, tüm acil numaraların tek bir numarada toplanmasını sağlayacağız. Yangın ve benzeri afetler, can ve mal güvenliğini,  ayrıca ormanları tehdit ettiğinden vatandaşlarındaha duyarlı olmaları gerekir. Türk İtfaiye Teşkilatı’nın 302. kuruluş yıldönümü kutluyor, itfaiye personeline başarılar diliyorum.” diye konuştu.

İtfaiye Müdürü Toklucu da 23 personel ve araçlarla 365 gün 7-24saat esasıyla her zaman göreve hazır olduklarını bildirdi.

dsc_5655 dsc_5646 dsc_5644

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.