DOLAR
32,4470
EURO
34,7327
ALTIN
2.436,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerine Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi

İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerine Yangınla Mücadele Eğitimi Verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen uzman bir ekip, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline yangınla mücadele ile ilgili eğitim verdi.

Yangınla mücadele konusunda başarılı bir mücadele örneği sergileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, tecrübelerini Bilecik Belediyesi ile paylaşıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürlüğü‘nden gelen uzman ekip, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline yangına hızlı ve etkili müdahale konulu eğitim verdi. Teorik ve uygulamalı olarak iki ayrı bölümden oluşan eğitimin bir bölümü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 2 hafta sürmesi planlanan eğitimde teorik eğitimin ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi bahçesinde uygulamalı tatbikat yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, bu hafta tamamlanacak yangınla mücadele konulu eğitimin ardından haftaya bir başka personel ekibinin trafik kazaları ve müdahale eğitimi alacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.