DOLAR
32,5245
EURO
34,8905
ALTIN
2.435,28
BIST
9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

İSTİKLAL MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

İSTİKLAL MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
Bilecik Belediyesi tarafından, İstiklal Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında, mahalle sakinleri birlikte iftar açtı.
Edebali Ortaokulu’ndaki iftar programına katılan AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, konukları ağırlayarak, selamlaştı.
İlahi grubunun eserlerini seslendirdiği iftar programında çocuklara pamuk şeker ikram edildi.
MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR:
”İFTAR PROGRAMLARINDA EMEĞİ GEÇEN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Milletvekili Halil Eldemir, programda yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonun önemine değinerek, iftarın hazırlanmasına emeği geçenlere teşekkür etti.
Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonlarına yaklaştıklarını hatırlatan Eldemir, ”Ben öncelikle buradaki bütün kardeşlerimi muhabbetle selamlıyorum. Ramazan ayı manevi iklimin yoğun olarak yaşadığı bir ay. Bu ay duanın diliyle konuşmamız lazım. Cenabı Allah, birliğimizi, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi daim etsin. Sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına ulaştırsın. Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm görevli kardeşlerime ve böyle güzel bir geleneği sürdüren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, hepinizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”CENABI ALLAH SAĞLIK VE MUTLULUK İÇİNDE BAYRAMA ULAŞTIRSIN”
Belediye Başkanı Selim Yağcı ise konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek, gerçekleştirilen iftar programının toplumsal hayattaki güzel işlevlerine değindi.
”Tüm kardeşlerimin ve İslam dünyasının Ramazan’ı Şeriflerini tebrik ediyorum ve idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Değerli kardeşlerim, rahmet ve bereket ayı, günahlardan kurtuluş ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’ı Şerif’i idrak etmekteyiz. Cenabı Hak, bu güzel ayı, amacına uygun değerlendirenlerden eylesin. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak, artık geleneksel hale gelen bu iftarımızda, ayın bir günü de olsa birlikte olmak ve aynı sofrayı paylaşmak istiyoruz. Bizlerle sofranızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel ve verimli geçen bir ayı geride bırakıyoruz. Çok şükür aramızda birlik ve beraberlik var, güzel imkanlarımız var. Bunu her yerde söylüyorum. Kardeşlerim, güzelliğin ve başarının sırrı, aramızdaki birlik ve beraberlik duygusudur. Aramızda ayrılığın olmamasıdır. Onun için birliğimiz ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü davranıştan uzak durmamız gerekiyor. İşte çevremize bakıyorsunuz ki birlik ve beraberlikten uzaklaşınca sıkıntıların üst üste geldiği görülüyor. Oradaki dindaşlarımız, ırkdaşlarımız zulüm ve baskı görüyorlar. Savaş ve göz yaşı bitmiyor. Onun için bu kardeşlerimizin de kurtuluşu için dua edelim ve verdiği nimetlerden dolayı Cenabı Hak’ka şükredelim diyorum. Ben şimdiden gelecek olan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece’niz ile Ramazan Bayramızı tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde bayrama ulaşmayı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Milletvekili Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar sonrasında vatandaşlar ile çay içerek, sohbet etti.

11701223_595817293894567_9087270469797462619_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.