DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İşte Daum ile Geçinemeyen Yıldızlar

22.11.2013
A+
A-

 

İşte Daum ile Geçinemeyen Yıldızlar

Bursa’da yaşanan Batalla krizi Daum’un ile sorun yaşayan yıldızları akla getirdi

Bursaspor’da yaşanan Pablo Batalla krizi teknik direktör Christoph Daum ile daha önce sorun yaşayan yıldızları hatırlattı.  İşte o futbolcular…

PIERRE VAN HOOIJDONK

Fenerbahçe’ye Daum döneminde transfer olan Hollandalı yıldız, sarı lacivertli forma ile 2 şampiyonluk yaşamış ancak sonrasında ayrılmıştı. Ayrıldıktan sonra Alman çalıştırıcıyı sert bir şekilde eleştiren Hooijdonk, “Bu sezon şampiyon olmamıza rağmen, gelişme kaydetmedik. Bu yüzden Daum ile devam etmelerine şaşırıyorum. Daum gitseydi, herhalde oyuncuların büyük bir çoğunluğu gözyaşı dökmezdi” ifadelerini kullanmıştı.

NICOLAS ANELKA

Daum döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Fransız yıldız, Denizli’de kaçan şampiyonlukta yedek kulübesinde oturmuş ve ancak 72’inci dakikada sahaya sürülmüştü. Pek çok kişi hala Daum’u Anelka’yı o maçta yedek oturtması nedeniyle suçluyor. Fransız yıldız şampiyonluğun son maçta kaçtığı o sezon sonunda Daum ile beraber Fenerbahçe’den ayrılmıştı.

ALEX

Alex de Souza, Fenerbahçe’de Daum ile beraber çok önemli başarılara imza attı. Ancak Trabzonspor maçında kaçan şampiyonluktan sonra Alman çalıştırıcı Brezilyalı yıldızı bir önceki sezon kadar iyi oynamamakla suçladı ve yıldız oyuncu için “Alex geçen sene bu yılki gibi oynasaydı o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden geçen yıl iyi oynamadığını Alex’e sorun” ifadelerini kullandı.

MIROSLAV STOCH

Daum, Fenerbahçe’deki ikinci döneminden ayrıldıktan sonra Aykut Kocaman tarafından transfer edilen oyuncu ile ilgili olarak Alman çalıştırıcı “3. sınıf oyuncu” ifadelerini kullanmıştı. Ama Slovak yıldız özellikle play off’un da oynandığı 2011-12 sezonunda harika bir performans göstererek Daum’a cevap vermişti.

BATALLA

Daum gelmeden önce Bursaspor’un yıldızı konumunda olan Arjantinli oyuncunun durumu aslında Alman çalıştırıcı ilk göreve geldiğinde de değişmedi. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Batalla’nın Kasımpaşa maçında forma giymek istememesinin sebebi olarak Daum ile yaşadığı sorunlar gösteriliyor.

Kaynek:TRTHaber

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.