DOLAR
32,5683
EURO
34,9289
ALTIN
2.425,54
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İŞİTME ENGELLİ SPORCUMUZDAN TÜRKİYE DERECESİ

İŞİTME ENGELLİ SPORCUMUZDAN TÜRKİYE DERECESİ

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan 19-20 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda işitme engelli sporcumuz engelimizin bize engel olmadığını bir kez daha göstermiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Mesur Düş ile çalışmalarına ara vermeden devam eden 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Elif Öner 57kilo’da Büyük Bayanlar Kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak Bilecik’e madalya ile dönmüştür.

Başarılı Taekwonducu aldığı derece ile 18 Temmuz 2016 tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Başarılı sporcuyu, makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız, başarılarından dolayı sporcu Elif Öner’i ve antrenör Mesur Düş’ü tebrik etti. 

Taekwondo branşında iddialı olduğunu bir kez daha gösteren sporcu Elif Öner’in üst üste gelen başarılarının gurur verici olduğunu belirten İl Müdürü YILDIZ,

‘‘Elif’i başarısından dolayı tebrik ediyorum tüm engelli çocuklarımıza azmiyle aldığı başarısıyla örnek olmuştur. Engelli çocuklarımıza imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Eğitim ve disiplin sporu olan taekwondo sosyalleşme ve öz güven anlamında sporcularımıza bir çok kazanç sağlamaktadır. Başarılı sporcumuz Elif Öner’i tebrik ediyor, İlimizi temsil edeceği Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum’’dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.