DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
ALTIN
2.429,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

OSMANELİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Duayen Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın SAVURAN ve çalışma arkadaşlarının sanatsal zenginliklerinin izdüşümü olan fotoğraf sergisi, ilçemiz tarihi konağı  Necla Hanım Konağı’nda açıldı.

Yaklaşık bir sene önce Yalçın SAVURAN ve otuz fotoğraf sanatçısı, Anadolu’nun yöre yöre her köşesini gezerek ülkemizin farklı iklimlerini fotoğraf kadrajına yansıttı. Ve “İklimler” adıyla bir fotoğraf konsepti oluştu. Edebi romanların fotoğraf sanatçılarında bıraktığı izdüşümden yola çıkarak bu duygunun fotoğrafa yansımasıyla “Fotoroman” adıyla bir konsept daha oluştu. Belli yaşanmışlıkları, belli anıları fotoğraf kadrajına yansıtma çabası sonucunda da son olarak “Büyüklere Masallar” adıyla bir konsept daha oluştu.

Çekilen tüm bu fotoğraflarla sanatsal anlamda göz doyurucu olan bu fotoğraf sergisi, Cumartesi günü Necla Hanım Konağı’nda saat 15:00’te açıldı.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, İlçe Kaymakamımız Sn. Edip ÇAKICI’nın gerçekleştirdiği sergi açılışına çok sayıda misafir katıldı. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, başta Yalçın SAVURAN olmak üzere tüm fotoğraf sanatçılarına sanatsal zenginliklerini Osmaneli’de sergiledikleri için kendilerine teşekkür ederek sanat camiasının duayenleri ile çalışmanın Osmaneli’yi tanıtmak adına önemine dikkat çekti.

İlçe Kaymakamımız Sn. Edip ÇAKICI da yaptığı konuşmada “Böyle duayen fotoğraf sanatçısı Yalçın SAVURAN gibi ünlü sanatçıların çalışmalarını Osmaneli’de yapması bizi oldukça memnun etti.” Sözcüklerinin dile getirdi.

Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın SAVURAN ise desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sn. Edip ÇAKICI’ya ve Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’e ve Osmaneli halkına teşekkür etti.

Cumartesi günü açılan ve otuz gün boyunca açık kalacak Fotoğraf Sergimize tüm ziyaretçilerimizi bekleriz.

02-IMG_9584 03-IMG_9585 04-IMG_9606 05-IMG_9607 11-IMG_9648

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.