DOLAR
32,5548
EURO
34,9380
ALTIN
2.443,23
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

-İLK MAHALLE İFTARI YENİDOĞAN MAHALLE’SİNDE YAPILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen“İftara Bize Bekleriz” adlı Mahalle İftarları programının ilki yoğun bir katılımla Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bu yıl Bozüyük’te ilk kez Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen Mahalle İftarlarının ilki yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar programına mahalle sakinlerinin yanı sıra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarı Kahri İNCİ katıldı. Özellikle Yenidoğan Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programı öncesinde Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken dini sohbetlerde yapıldı. Belediye Başkanı Fatih BAKICI iftara katılan mahalle sakinleri ile tek tek görüşerek hoş geldiniz dedi. Başkan BAKICI ayrıca kısa bir konuşma yaparak; Mahalle iftarlarına tüm vatandaşların davetli olduğunu ve iftar programlarının kardeşliğin, birlik ve beraberliğin; zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayırmadan bütünleşmenin adresi olacağını söyledi. Programa katılan herkese teşekkür eden Başkan BAKICI mahalle sakinlerinin Ramazan-ı Şeriflerinin hayırlı olmasını diledi.

Ezanın okunması ile birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Yenidoğan Mahallesi sakinleri düzenlenen bu ilk iftar programı ile bir araya gelerek Ramazan ayının güzelliklerinden biri olan toplu iftar yapmanın manevi hazzını hep birlikte yaşadılar.

Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 1 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 2 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 3 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 4 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 5 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 6 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 7 Mahalle İftarları Yenidoğan Mahallesi  Yapıldı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.