DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İLAÇLAMA FLOSU GÜÇLENDİRİLDİ

İLAÇLAMA FLOSU GÜÇLENDİRİLDİ

Bozüyük Belediyesi’nin haşere ile mücadelesi yıl boyunca devam ediyor.

Bozüyük belediyesi tarafından yıl boyunca çeşitli şekillerde devam eden haşere ile mücadeleden daha verimli bir sonuç almak amacıyla araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

Bozüyük belediyesi ilaçlama ekiplerine kazandırılan ULV ilaç Makinesi teknik ekipmanları ile çalışmaya hazır hale getirildi. Araç hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Yardımcısı Nazmi KURU; “Bozüyük’te özellikle yaz aylarında vatandaşları büyük oranda rahatsız eden sivri sinek ve larvalara müdahale etmek ve daha etkili sonuçlar almak için bu şekilde bir güçlendirme gittik,Belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Araç özellikleri olarak 4 başlıklı ve 50 litre ULV ilaç tankına sahip aynı zamanda termal ilaç yapabilen ve 10 metre kanal aparatı ile tek araçta birden çok ilaçlama türünü barındıran bir makine olması yanında portatifliği bakımından kolay kullanım içermektedir.

Bozüyük belediyesi mezbahasında yapılan tanıtımın ve bilgilendirmenin ardından ekipler makine ile ilk ilaçlamasını kanal içerisinde ve ara sokaklarda ki kanal içlerinde gerçekleşti. Ekipler yeni ekipmanları ile Bozüyük’te haşere ile mücadelenin artarak devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.