Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ , Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor il temsilcileriyle bir toplantı yaparak tanışma ve durum değerlendirmesi yaptı.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Yeni Spor Salonunda yapılan toplantıya tüm branşların il temsilcileri katıldı. Katılımın tam olduğu toplantıda öncelikle il temsilcileriyle tanışan İl Müdürü YILDIZ sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda bütün il temsilcilerini tek tek dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.

İl Müdürü YILDIZ ‘‘Spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görev il temsilcilerinin yani sizlerindir, bu konuda bizim üzerimize düşen ne varsa bizler de yerine getirmeye hazırız. Federasyon ile arada köprü olan sizlersiniz, sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Tüm branşlar bizim için önemli hepsine öncelik vereceğiz, yeni başlamış olan branşların ise elinden tutacağız, ortak kararlarla, ortak disiplin içinde beraberce hareket ederek çalışacağız’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ öncülüğünde yapılan toplantı il temsilcilerinin yeni yapılan spor salonunu, antrenman salonlarını gezmelerinin ardından son buldu.

4 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.