DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Vatandaşlara Süt Dağıttı

İl Müdürlüğümüz Kandil Dolayısıyla Vatandaşlara Süt Dağıttı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara süt dağıttı.

Merkez İlçe Orhangazi Camiinde yatsı namazı çıkışında kurulan stantlarda süt dağıtma etkinliğinde bulunan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ şu açıklamada bulundu;

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından ülkemizin 81 ilinde hem Mevlid Kandilini kutlamak hem de sağlık için önemli bir besin kaynağı olan sütün kullanımını teşvik amacıyla, belirlenen camilerde süt dağıtım etkinliği gerçekleştirilmektedir. İlimizde de Orhangazi Camiinde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği sponsorluğu ile vatandaşlarımıza süt dağıtımını yapmaktayız. Çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından gerekli olan sütün daha çok tüketilmesini hem genç nesillerimiz hem de insanlarımız için çok önemli olduğunu vurgulamak ayrıca bu önemli güne hitaben böyle bir etkinlik düzenledik. Bu vesileyle başta İslam alemi olmak üzere ülkemizin, milletimizin, tarım camiasının, tüm çiftçilerimizin, personelimizin ve tüm insanlığın Mevlid Kandilini kutlarım. “ dedi.

İl Müdürümüz YILDIZ ve beraberindekiler Orhangazi Camii girişinde süt dağıtımı yaparak vatandaşların kandilini tebrik ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.