DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

İbrahim Yılmam Sosyal Medyadan Seslendi

 

İbrahim Yılmam Sosyal Medyadan Seslendi

İbrahim Yılmam Sosyal Medyadan şu mesajı verdi;

Değerli Hemşehrilerim ve samimi duygularla dürüstçe aklı selim iradesini ortaya koyan fedakar dava arkadaşlarım; Dünkü temâyül yoklaması sonrası, mevcut ilçe Başkanımız Sayın Ramazan KURTULMUŞUN’ 1. Olduğu ve aday gösterildiği ile ilgili bazı yazılı ve görsel medyada asılsız ve hiçbir mesneti olmayan haberler çıktığı için, siz sevenlerim tarafından şahsım adına destek anlamında binlerce mesaj ve telefon aldım.

Unutmayın günlerdir Büyük Usta,Dünya lideri,Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ısrarla; “aday olan teşkilat başkanlarım teşkilattan değil, halktan çıkıp gelin” diye haykırıyor. Üç gün önce Kendi ilim’de oy kullanacak olan, ana kademe,kadın kolları ve gençlik kolları listelerimizi alıp baktığımda “BÜYÜK USTA’NIN” büyüklüğünü birkez daha takdir ettim ve güvenim bir kat daha arttı.O birşey söylüyorsa mutlaka araştırıp doğruluğundan emin olunca söyler. Aynen öyle benim ilim’dede aynı fiyasko ve teşkilatçılık ruhu ile uzaktanyakından alakası olmayan iğrenç tablo ile karşılaştım. Kendisi Ana kademede il ilçe yönetimde,Eşi hanım kollarında ve çocuğuda gençlik kollarında daha feceâtıda kardeşi ve yakınlarıda yönetimde yani tam bir aile kendi özel şirketinde çalışan kişilerin teşkilat içende ustası kalfası inşat malzemecisi baktımızda ve bunlar temâyülde oy kullandı. Sizce sonuç ne olmalı,sizce genel merkez bu sonuçlara ne kadar itibar etmeli, bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ak Parti Halkın her kesiminin temsil edildiği katılımcı ve bir o kadarda onurlu teşkilattır. Hiçbir kimsenin bu büyük câmiâya kişisel kaprislerini tatmin etme uğruna zarar vermeye hakkı yoktur. Bütün bu detayları genel merkez tarafından görevlendirilen temâyül komisyonu AK Parti Ankara Milletvekili Reha Denemeç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök ve AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile Genel Merkez yetkililerinin de yer aldı Bu haftada Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Ekrem Erdem Başkanımızın kendisi ile bizzat görüşeceğim. Fakat bu kadar adaletsiz bir yapıda kurulan il ve ilçenin temâyül öncesi görevden alınmaması bazı soru işaretleri bırakmıyor değil..! Herşeye rağmen Sizlerden istirhamım, kamuoyu yoklamasına gelen arkadaşların birileri tarafından yönlendirmelerine karşı dikkatli olmanız ve bol bol duâ etmeniz. Unutmayın siyaset kutsal olduğu kadar çok uzun ve meşekkâtli bir yoldur, bunun 2015’ide var. Allah’a emanet olun. Saygılarımla..!

Yorumlar

  1. Hasan dedi ki:

    İbrahim Yılmam iyi hoş gelmişiniz İstanbuldan; sözleriniz sanki bana İstanbuldan bir önceki seçim gelipte il başkanlığına aday olup ağzının payını alıp giden bi arkadaş vardı onu hatırlattı. birilerinin maşası olmak için geldiyseniz kötü etmişsiniz. sonra avucunuzu yalamayın, sonra çok üzülürüz sizin için.