DOLAR
32,3330
EURO
35,1966
ALTIN
2.247,79
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

HÜDA-PAR’dan Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

HÜDA-PAR’dan Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret. Bilecik HÜDA-PAR İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan ve Gençlik Kolları başkanı Cuma Göl, İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı’yı makamında ziyaret etti.

HÜDA-PAR’dan Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret.

Bilecik HÜDA-PAR İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan ve Gençlik Kolları başkanı Cuma Göl, İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı’yı makamında ziyaret etti.

İl başkanı Dr. Tahir Karaaslan ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ”İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı’nın misafperverliği için teşekkür ediyorum. Kendileriyle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Partimizin kuruluşundan beri kullandığı en temel slogan “Önce insan, Öncelik Adalet” idi. İnsan için en önemli ihtiyaç şüphesiz Sağlık’tır. Bu konuda Türkiye’de ve Bilecik’te sağlık alanında gerçekten çok güzel çalışmalar olduğunu, pandemi sürecinde de sağlık personelinin çok fedakar ve takdire şayan bir çalışma performansı sergilediğini belirttik. Bununla beraber acil hizmetlerinin pandemi öne sürülerek yeterince yapılmadığı, randevuların çok ileri bir tarihe verildiği konularında halktan bazı tepkilerin bulunduğunu Müdür Beye ilettik. Sağlık Müdürü Ferhat Bey de gayet ilgi ve alaka ile dinledi.” ifadelerinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı ise, pandemi sürecinde zorunlu ameliyatlar dışında birçok ameliyatın yapılmadığını belirterek, uzman arkadaşların dönüşümlü olarak ve sınırlı sayıda hasta baktığı , bu nedenle pandeminin etkilerinin azaldığı bugünlerde insanların yoğun bir şekilde müracaat etmesi ve birçok ameliyatın birikmiş olması nedeniyle bu sorunların yaşandığı, ama yeterli sayıda uzman kadrosunun bulunduğu ve zamanla bu tür problemlerin çözüleceğin dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.