DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

HİZMET ARAÇLARIMIZA BİR YENİSİ EKLENDİ

HİZMET ARAÇLARIMIZA BİR YENİSİ EKLENDİ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından birlik üyesi olan Bilecik Belediyesi’ne bir adet araç hibe edildi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, hibe edilen aracı inceleyerek, özellikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Hibe edilen araç hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak göreve başladıkları 2004 yılından itibaren halkımıza daha iyi, daha hızlı, ve daha verimli bir hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarda yenileşme ve geliştirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:
”Gerçekten göreve başladığımız ilk zamanlarda 15 yaşından küçük bir araç yoktu. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren dönem dönem bütün fırsatları göz önünde bulundurarak, araçlarımızı yenileme ve geliştirme çabasında olduk. Günümüzde de bu türdeki çalışmalarımız sürüyor. Bazen belediyemizin imkanları doğrultusunda kendi bütçemizden alıyoruz, bazen de genel idaremiz tarafından geçtiğimiz günlerde çöp konteynırlarını yenilemesini yaptığımız gibi çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Kimi zamanlarda da böyle Türkiye Belediyeler Birliğinin bizlere hibe ettiği şekliyle araç ve ekipmanlarımızı yeniliyoruz. Bu faaliyetlerimizde bizlerin tek amacı var. Siz değerli hemşehrilerimizi hizmetin daha iyisi daha verimlisi ve daha kalitelisi ile buluşturmaktır. Görmüş olduğunuz araç da Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak belediyemize gönderilmiştir. Bizim talebimiz üzerine gerçekleştirilmiş bir çalışmadır. Bu vesile ile bizler de bu aracın bizlere ulaştırılmasında, hibe edilmesinde emeği olan başta Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş Beyefendi olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, genel sekreterimize ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Bu aracında ilimize ve insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah yakın zamanda da bu tür araç yenileme çalışmalarımızı otobüs ve diğer alanlarda da gerçekleştiririz. Her zaman dediğimiz gibi; ”Hep birlikte daha iyiye daha güzel” dileklerimle hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.