DOLAR
32,4729
EURO
34,9500
ALTIN
2.436,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

HEYECANLA BEKLENEN ŞAMPİYONANIN TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI

HEYECANLA BEKLENEN ŞAMPİYONANIN TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızları Ligi Judo Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısı yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonu’nda Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın başkanlık ettiği teknik toplantıya çeşitli illerden gelen antrenörler ve hakemler katıldı.
Toplantıda müsabakaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için takımlar arasında dikkat edilmesi gereken hususlar belirtilirken, kız ve erkeklerde çekilen fikstür sonunda gruplar belli oldu.
Anadolu Yıldızları Ligi’nin Judo Türkiye Şampiyonası’nda 33 ilden 310 sporcu mücadele edecek olup, 30 hakem görev alacaktır.
Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısıa hoş geldiniz dileklerinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız;
‘’ Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü böyle bir organizasyonu ilimize kazandırdığı için öncelikle Spor Bakanlığımıza, Türkiye Judo Federasyonumuza ve Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler de Bilecik olarak Anadolu Yıldızlar Ligi’ne en güzel şekilde ev sahipliği yapmaya çalışacağız.
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ANALİG Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması gibi amaçlarla oluşturulmuştur. Bu amaçlar doğrultusunda spor sayesinde çocuklarımız farklı yerler görerek sağlıklı ve güzel bir şekilde yetişeceklerdir. Gençler geleceğimizdir bunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gençlere yapılan yatırım her zaman geleceğe yapılan yatırımdır.
Müsabakaları yönetecek hakem grubuna ve sporculara başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir şampiyona olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
4

5

6

7

1

2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.