DOLAR
32,5141
EURO
34,9068
ALTIN
2.424,23
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için lokanta, pastane, market ve fast food yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı’nın kontrolünde gerçekleştirilen denetimlerinde,   vatandaşlarımızın sağlığı için önemli gıda üretim yerlerinden olan lokanta, pastane, market ve fast food mekanlarında denetimler düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Periyodik olarak kentimizde faaliyet gösteren iş yerlerini denetleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kontroller kapsamında,  iş yerlerinin hijyen durumu, iş kıyafetleri,  gıda saklama koşulları, et ve et ürünlerinin raporları ile ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ediyor.

Çalışanlar ve iş yerleri hakkındaki evrakları inceleyen ekipler, kontrollerde gerekli uyarılarda bulundu.

Denetimler hakkında açıklama yapan Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı, ”Bilecik Belediyesi olarak, diğer alanlardaki incelemeler önem verdiğimiz gibi gıda üretim yerleri ile lokantalardaki kontroller de bizim için çok önemli. Çünkü insanlarımızın sağlığı söz konusu. Lokantalar ve diğer gıda üretim yerlerine Başta lokantalar olmak üzere gerçekleştirilen denetimlerde olumsuz durumlar karşısında gerekli uyarıları yaptık. Yapılması gereken işlemler hakkında iş yerleri sahipleri ve çalışanlara belirli bir süre tanıdık. Yine belirli bir süre sonra gerçekleştireceğimiz ikinci denetimlerde eksikliklerin giderilip giderilmediğini kontrol edeceğiz. Denetimlerde uyarıların yanı sıra gerekli görüldüğü halde cezai işlemleri de yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avcı, iş yeri sahipleri ve çalışanların ”Hijyen Eğitimi’ni tamamlamaları yönünde uyarıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

 

DSCN0971 DSCN0975 DSCN1001

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.