DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

“HER DAMLA KAN KURTARILAN BİR CAN’DIR”

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE TÜRK KIZILAYI ESKİŞEHİR KAN BAĞIŞ MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE
“HER DAMLA KAN KURTARILAN BİR CAN’DIR” KAN BAĞIŞI KAMPANYASI.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Kızılayı Eskişehir Kan Bağış Merkezi işbirliği ile 24 Mayıs 2016 Salı günü Bilecik TSO hizmet binası bahçesinde 12:30 – 18:30 saatleri arasında “HER DAMLA KAN KURTARILAN BİR CAN’DIR” kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.
Kan bağışı kampanyasına oda üyeleri başta olmak üzere tüm gönüllü bağışçılara çağrıda bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, “Kanın kaynağı insandır, temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla sürekli kampanyalar düzenliyor. Bizde Bilecik TSO olarak üyelerimizle büyük bir aileyiz. Böyle anlamlı bir kampanyayı üyelerimizin ve gönüllü bağışçılarımızın desteği ile Odamız bahçesinde düzenlemeyi istiyoruz. Kan bağışında bulunmak isteyen tüm üyelerimizi ve değerli halkımızı kan bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
Saygılarımızla.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BİLGİLERİ :
Tarih : 24.05.2016 Salı
Saat : 12.30 – 18.30 saatleri arasında
Yer : Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Bahçesi

DETAYLI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN;
Adres : 1. Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:2 / BİLECİK
Telefon : 0 228 216 00 11 – 12 / 216 04 92 – 93 – 94
E-mail : [email protected]
Web : www.bileciktso.org.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.