DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Hemşehrilerimizle Kucaklaşmaya Devam Ediyoruz

Hemşehrilerimizle Kucaklaşmaya Devam Ediyoruz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, meclis üyeleri ve kadın kolları başkanlığı üyelerinden oluşan kalabalık heyet, seçim çalışmaları kapsamında hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşlara, belediye çalışmaları ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Çalışmalar kapsamında, Beşiktaş ve İsmetpaşa Mahallesi’ndeki sakinlerle bir araya gelen Başkan Selim Yağcı ve beraberindekiler, yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başkan Selim Yağcı ve beraberindekiler, ziyaretlerinde Turgut Özen Mermer fabrikasında çalışan işçilerle de bir araya gelerek, sohbet etti.
Ziyaretleri kapsamında esnafla da görüşen Başkan Selim Yağcı ve beraberindekiler, vatandaşla konuşarak, görüş ve önerileri dinledi.
Ziyaretler kapsamında öğrenci, çocuk ve esnafla bol bol fotoğraf çekildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.