DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

HEM EĞLENDİ HEM DE EĞLENDİRDİLER

HEM EĞLENDİ HEM DE EĞLENDİRDİLER

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilgi gerçekleştirilen ve ailelerin yoğun ilgisi ve talebi doğrultusunda yeniden düzenlenen ‘’Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm’’ etkinliğinde minik çocuklar renkli görüntüler sahneledi.

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ”Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm” projesi kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışmasına 41 bebek katıldı.

07-08-09 ve 10-11-12 ay arasında 2 kategoride düzenlenen yarışmada çocuklar minderde yarışırken, aileler ise bitiş noktasında çocukların dereceye girmesi için büyük uğraş sergilediler.

Bitiş noktasına büyük farkla gelen Eslem Su bebek yarış çizgisinden bitiş çizgisine kadar hem ağladı hem de birinciliği kimseye kaptırma.

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da torunlarını alarak, düzenlenen programa katıldılar ve ailelerin sevincini paylaştılar.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’AMACIMIZ AİLELERİMİZİ GÜLÜMSETMEK VE TATLI BİR REKABET SAĞLAMAK’’

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ‘Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm” projesi kapsamında bu yıl ikincisini düzenledikleri yarışmaya katılım yüksel olduğunu belirtti.

Ailelerin yoğun ilgisi ve talebi doğrultusunda etkinliğin ikincisini düzenlediklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; “Geçen sene çok güzel bir ilgi vardı, alaka vardı. Bu sene bir artı olarak aileleri yarıştırmak gibi bir proje kurduk. İnşallah bir dönemde daha farklı veya daha da büyüterek bu yarışmayı devam ettireceğiz. Ben buradan katılım sağlayan tüm ailelere teşekkür ediyorum. Benim torunum da yarışmaya katılanlar arasında idi. Ben de aileler gibi heyecanı tatmak istedim. Hakikaten çok güzel bir heyecan. Çocuklar uca kadar gidiyor, ama ailenin yanına gidemiyor. O heyecanı da ben ayrı olarak tattım, dede olarak” dedi.

ANNE VE BABALAR DA ELMA VE PATATES SOYARAK YARIŞTILAR

Renkli ve güzel görüntülerin yaşandığı etkinlikte ayrıca; minik yavrulardan önce anne ve babalar da patates ve elma soyma yarışmasında hünerlerini sergiledi.

Belediye Başkanı Nihat Can etkinlikte birinci olan anne ve babalara çeşitli hediyeler taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can etkinlikte 1.,2. Ve 3. Olan yavrularımıza gram, çeyrek ve yarım altından oluşan hediyelerini taktim etti.

BU TÜR ETKİNLİKLERİN DAHA ÇOK DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ
Yarışmada 2’inci grubun birinci İkra Melis Şahin’in anne ve babası Gülşen-Osman çifti, “Kızımız birinci oldu ve bizi çok mutlu etti. Ailesi olarak gurur duyuyoruz. Bekliyorduk birinciliği. Normalde de kreşe gidiyor zaten İkra. Bütün öğretmenleri şimdi heyecanla bekliyorlar. Çok mutluyuz gerçekten. Bu tür etkinliklerin daha çok yapılmasını temenni ediyoruz, devamının gelmesini diliyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.