DOLAR
32,5673
EURO
34,8813
ALTIN
2.434,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Hasan Dede Okudu, Vali Şentürk Dinledi

Hasan Dede Okudu, Vali Şentürk Dinledi. Bilecik Valisi Bilal Şentürk Pazaryeri ziyareti esnasında Dereköy’de karşılatığı Hasan Hüseyin Afacan’ın okuduğu Dereköy şiirini Vali Şentürk kayda aldı.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Şentürk, Pazaryeri İlçe Kaymakamlığına atanan Berker Çırak’ı ziyaret etti. Görevinde başarılar dileyen Şentürk, devam eden ve yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve ilgililerle birlikte Esemen, Günyurdu ve Karadede grup yollarında yapımı tamamlanan bitümlü sıcak karışım (BSK) asfaltlama çalışmalarının ardından Arpadere köyünde devam eden arıtma sondaj çalışmasını inceledi.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı devam Dereköy barajı ile ilgililerden projeler hakkında bilgi alan Vali Şentürk, “Yaz sezonuna göre programladığımız çalışmaları, sezonun bitimiyle tamamlamış olacağız. Sezon içerisinde asfaltlama, stabilize bakım onarım, içme suyu tesisleri olmak üzere köylerimizi yaşanabilir hale getirmek için birçok çalışmalar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Özel İdare ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüdürüyor. Tarımsal faaliyetler konusunda da çiftçilere her türlü destek veriliyor. Köylerimizin alt yapılarının hızlı bir şekilde tamamlanması için ihtiyaçların önceliğine ve aciliyetine göre kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanacağız.” dedi.

Pazaryeri, Dereköy ziyareti sırasında karşılaşılan köy sakinlerinden Hasan Hüseyin Afacan’ın Bilecik Valisi Bilal Şentürk’e okuduğu ve Şentürk’ün kayda aldığı Dereköy ile ilgili şiiri yüzlerde tebessüme sebep oldu. Vali Şentürk, Afacan ile olan videosunu Anadolu insanı kültürel zenginliğinden başlığıyla sosyal medya hesabından da paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.