DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hasan Bu Kez Bilecik’te Ortaya Çıktı

Hasan Bu Kez Bilecik’te Ortaya Çıktı. Daha önce bir çok kez Kocaeli’de intihar girişiminde bulunan Hasan İ. bu kez  Bilecik’te intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kocaeli ve Gebze’de bir çok kez intihar girişiminde bulunan Hasan İ. bu kez Bilecik’te Hamsu köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Tel örgü ile çevrili ve her iki yönünde çıkılmaması için engel bulunan Hamsu Köprüsüne çıkan Hasan İ.’yi gören köprüden ve yoldan geçen vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine Polis, 112 Acil Sağlık ekipleri, İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar daha önce bir çok kez intihar girişiminde bulunan Hasan İ.’yi intihardan vazgeçirmek için yoğun çaba sarf etti.

Kocaeli ve Gebze’de bir çok kez intihar teşebbüsünde bulunan Hasan İ.’nin bu olay öncesinde 100 üzerinde benzer konular yüzünden işlem gördüğü öğrenildi.

Polis ekipleri Hasan İ.’yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri Hamsu Köprüsünün altında branda açtılar. Polis ekiplerinin uzun süren uğraşları ve Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün yakın korumasının Hasan İ. ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından devam eden ikna etme çabaları polisin şahsın elinden yakalaması ile sonuç verdi. Tel makası ile köprünün üzerindeki tel örgünün bir tarafı kesilince diğer yöne hareket eden Hasan İ.diğer taraftan da tel örgü kesilince ortada kaldı. O esnada bölgeden geçen Fevzi Pehlivan adlı vatandaş intihar girişiminde bulunan Hasan İ. ile konuşmaya başladı.

Paraysa para, işse iş, ne istiyorsa vereceğini ifade eden Fevzi Pehlivan, Hasan İ.’yi ikna etmeye çalışırken polis şahsın elinden yakaladı. Köprüden Hasan İ. çekilerek ambulansa alındı. Hayırsever vatandaş ambulansa alınırken Hasan İ. ye para vermek istedi bunu kabul etmek istemeyen şahısın cebine Pehlivan tarafından zorla para konuldu. Fevzi Pehlivan, “hepimiz böyle insanlara yardım etmeliyiz neyse ki Allah izin verdi de kurtarıldı. Elimden ne gelirse yardımcı olacağım” dedi.

Polis tarafından 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilen Hasan İ. Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hasan İ. kayıtlarına bir intihar girişimi daha eklemiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.