DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

HANIMEFENDİLER, KENDİ GÜNLERİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

HANIMEFENDİLER, KENDİ GÜNLERİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen konserde Sanatçı Hamiyet, gönlümüzün sultanları hanımefendilere eğlence dolu anlar yaşattı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kognre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir, ve hanımefendiler katıldı.

Gerçekleştirilen programda birbirinde güzel eseri ile konuklarına eğlenceli anlar yaşatan Sanatçı Hamiyet, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda kadınlar olarak bir araya geldikleri için duyduğu memnuniyeti belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımızın bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Konuşmasında, kadının toplum yaşantısındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Öncelikle, belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Günü için gönlümüzün sultanları kadınlarımıza yönelik düzenlenen etkinliğimize teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kadın, bizim kültürümüzde, bizim hayatımızda vazgeçilmez bir varlık. Kadınlarımızın gününü, bir gün değil, ömür boyu her anımızda her saniyemizde nasıl sizlerle birlikte yaşıyorsak, günlerimizi de hep birlikte ve eşit şekilde kutlamalıyız. Son günlerde özellikle kadına olan, Özgecanlara olan şiddeti lanetliyorum, kınıyorum. Kadın bizim eşimiz, kadın bizim anamız, kadın bizim kardeşimiz ve kızımız. Velhasılı kelam kadın olmadan bu dünyanın olması mümkün değildir. Bizim güzel bir sloganımız var. ‘Hep birlikte daha iyiye daha güzele’ diye. Bu dileklerimle birlikte iyi ki geldiniz. Bu akşam bizlere güzel ve keyifli anlar yaşatan değerli sanatçımız Hamiyet ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm hanımefendilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından Sanatçı Hamiyet’e bir çiçek ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve takımı hediye etti.

Program, Sanatçı Hamiyet’in güzel şarkılarının seslendirilmesiyle son buldu.

TKR 12 345 MKN OD67 TKML

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.