DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
ALTIN
2.439,05
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Halil Eldemir, Bilecik’te esnafları ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 1 Kasım Genel Seçimleri kapsamında Bilecik’te faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Eldemir, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve partililerle birlikte gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Yazdan kalma güzel bir günde 1 Kasım’da gerçekleşecek seçimlerde istikrar ortamının sağlanması ve tekrar AK Partinin tek başına iktidar olması için halkın desteğini talep ettiklerini, istikrarın sürmesi ve 2023 hedeflerine ulaşılabilmesi için destek beklediklerini dile getirdi.

Eldemir, konuşmasına şöyle devam etti:
İnşallah Türkiye istikrarlı bir hükümete kavuşur,Türkiyenin büyümesi devam eder, Bilecik’in ve esnafımızın da büyümesi devam eder,biz ümitliyiz ve umutluyuz.

Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi seçim koordinasyon bürosunu da ziyaret eden Eldemir,CHP seçim bürosu içerisinde çalışma ve düzenleme yapan partililere ve seçim bürosunda yapılan çalışmalara yardım eden CHP 25. dönem Bilecik milletvekili ve 26. dönem CHP Bilecik 1. sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün’ün eşi Aysel Tüzün ile görüşerek çalışmalarında hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bir Kebap Salonunu ziyaret eden Eldemir’e, döner ustası yapmış olduğu dönerden ikram ederek, seçim öncesi döner’in tadına bakan milletvekili adayının şu zamana kadar mutlaka milletvekili olduğunu söyleyerek, Eldemir’den bu sefer bakanlık beklediğini dile getirdi.

 

DSC_0367_resized DSC_0370_resized DSC_0372_resized DSC_0321_resized DSC_0343_resized DSC_0357_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.