DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Hain terör saldırısı bir kez daha lanetlendi

Bilecik’te Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların katılımı ile terörü lanetleyen basın açıklaması yapıldı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen basın açıklamasında Kamu Sen İl Temsilcisi Ömer Yel şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasına, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine kasteden; her seferinde hunharlık ve kahpelik şiddetini tırmandıran terör eylemleri zincirine Cumartesi gecesi bir yeni halka daha eklendi. Önceki gece ülkemizin iki futbol takımı Beşiktaş ile Bursaspor’un oynadığı maçın hemen ardından, emniyet teşkilatımızı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan bir saldırı gerçekleştirildi. İstanbul Beşiktaş’taki stadın yakınında ve Maçka Parkı’nda meydana gelen iki ayrı patlama sonucunda 36sı polis memuru ve emniyet görevlisi olmak üzere toplam 44 değerimiz şehit oldu, 150 den fazla vatandaşımız da yaralandı.
Dost düşman herkes tarafından bilindiği üzere, kimin tarafından yapılırsa yapılsın bu türden eylemlerin yegâne gayesi, bu coğrafyadaki toprakların ve milletlerin parçalanmasıdır. Bunu gerçekleştirmek üzere görünmeyen ellerin yazdığı ve yönettiği böyle organizasyonlarla; toplumda infial meydana getirilerek milletimiz sokaklara dökülüp hırsımızı ve hıncımızı birbirimize yöneltmemiz sağlanmak istenmektedir. Biz millet olarak üstümüze düşeni yasalar ve genel kaideler çerçevesinde tam ve doğru olarak yerine getiriyoruz ve getireceğiz. Şuursuzca sokaklara dökülüp, kargaşa yaratılması tuzağına düşmeden; acımızı içimize bastırıp, her şeyin farkında olduğumuzu, yılmadığımızı, sinmediğimizi, korkmadığımızı, hala iri ve diri olduğumuzu yüksek sesle haykıracağız. Her çeşit kahpe tuzaklarla milletimizi dize getiremeyeceklerini yedi düvele göstereceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki, canla ve kanla alınan topraklar, ancak canla ve kanla korunabilir. Feda olsun. Lakin verilecek canın ve akacak kanın miktarı da, feda ediliş şekli de, ödenen bedellerin nispeti de devlet yöneticilerimizin sorumluluğundadır. Cumartesi gecesi menfur saldırıda dâhil olmak üzere bu türden tüm hadiselerde dahli olan, parmağı olan, desteği olan ve ihmali olan kim varsa; statüsüne, makamına, yerine, gücüne bakılmaksızın herkesin suçları ve kusurları ölçüsünde cezalandırılmasını istiyoruz.

Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.
Devletimizi idare eden hükümetimizin; uygulama, karar, tedbir ve reaksiyon açısından kendini yeniden gözden geçirmesi, eksiklerini gidermesi, hatalarını düzeltmesi, kararlılığını, önleyiciliğini ve caydırıcılığını artırması en büyük öncelikli beklentimizdir. Ayrıca dileğimiz, mümkün olan en kısa zaman içerisinde, bu vatana göz koyan ve Türk Milletine zarar veren bütün düşmanların, hainlerin, işbirlikçilerin bu topraklar üzerindeki varlıklarının ve onların kanlı kansız her türlü oyunlarının hezimetle bitmesidir.

Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Vatan sağ olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene.

Basın açıklamasının ardından hayatını kaybeden şehitlerimiz için dua edildi.

 

15541641_1519650668049287_6187955355812693899_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.