DOLAR
32,5548
EURO
34,9380
ALTIN
2.443,23
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

”GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI” KONFERANSI

”GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI” KONFERANSI
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı, Bilecik İnsan Hak ve Değerleri Koruma Derneği ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde; ”Güvenli İnternet Kullanımı” konulu konferans gerçekleştirildi.
Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması’nda gerçekleştirilen konferansa; Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Hüsnü Geyik, Bilecik Sevgi Anneleri Derneği Başkanı Mine Geyik, Proje Uzmanı Mustafa Kan ve vatandaşlar katıldı.
”Geleceğimizi Yazalım” projesi kapsamında gerçekleştirilen konferansta, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube (KOM) Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Büro Amirliği Görevlisi Ebubekir Lafçı, güvenli internet kullanımı konularında bilgi verdi.
2014 Yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında daha önceki dönemlerde, ”Sosyal Medya Farkındalığı” ile ”Bilgisayar Web Tasarımı” konularında yaklaşık 50 kursiyere 160 saatlik eğitimler verildi.
Gerçekleştirilen konferansta, ilimizde teknolojiye ilgisi olan gençlerin yeni donanım ve yazılım teknolojileri ile tanışmaları, öğrenilen teknolojileri yararlı bir şekilde kullanmaları, yeni bilgiler edinmeleri ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla kurs alan öğrencilere sertifikaları verildi.
Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Hüsnü Geyik, konferans öncesinde yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı, Bilecik Belediyesi ve Bilecik İnsan Hak ve Değerleri Koruma Derneği tarafından güzel ve anlamlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Güvenli internet kullanımının önemine değinen Dernek Başkanı Geyik, projenin gerçekleştirilmesinde katkısı olan paydaşlara teşekkür etti.
Konferansın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Hüsnü Geyik, Bilecik Sevgi Anneleri Derneği Başkanı Mine Geyik tarafından kurslarda eğitim alan kursiyerlere sertifikalarını taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.