DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
ALTIN
2.429,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Güneşspor Kadın Kolları, Engelli Gençlerle

Güneşspor Kadın Kolları, Engelli Gençlerle. Güneşspor kulübü kadın kolları olarak, zihinsel ve fiziksel engelli gençler ile birlikte pasta yaparak hem eğlendik hem öğrendik.

Bozüyük Güneşspor Kulübü Kadın Kolları üyeleri, Bozüyük Engelliler Derneği aracılığıyla yaptıkları organizasyonla 7 engelli genci, ailelerinin izniyle 4 Eylül Mahallesindeki pasta imalathanesinde buluşturdu.

İmalathanede istedikleri çeşit pastayı yapma imkanı bulan gençler, eğlenirken öğrenmenin tadını çıkardı.

Güneşspor Kulübü Kadın Kolları Başkanı Kısmet Sağlam, engelli bireylerle eğlenceli bir organizasyon yapmak istediklerini söyledi.

Çok eğlendiklerini ifade eden Sağlam, “Daha önce tek başlarına yapamadıkları pastaları yapma fırsatı sunduk. Diledikleri biçimde ve şekilde yaş pasta yapmalarını sağladık. Yaptıkları pastaları, birazdan bizlere ve ailelerine ikram edecekler. Onların elinden pasta yiyeceğiz.” dedi.

Onların mutluluğuna ortak olduklarını kaydeden Sağlam, “Aslında engel yoktur, engel yapan insan vardır. Biz engelleri hep birlikte aşıyoruz.” diye konuştu.

İmalathane sahibi Aliye Uğurbalı ise çok keyifli saatler geçirdiğini anlatarak, “Hep birlikte burada pastalarımızı yaptık. Birazdan da tatlarına bakacağız. Ben de çok eğlendim, çocuklarımız da çok eğlendi, mutlu oldu. İnsanların yapmakta zorlandığı şeyleri burada daha güzel şekilde yaptılar.” ifadelerini kullandı.

“Eğer isterse engelliler her şeyi yapabilir”

Pasta hazırlayanlardan Doğukan Tepe, “Burada çok eğleniyoruz. Kendi istediğimiz pastayı yapıyoruz, hoca da bize destek oluyor.” dedi.

Elif Karayılan ise ilk kez pasta yaptığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Pasta yapmak kolay görünüyordu ama zormuş. Çok güzel bir etkinlik oldu, hepimiz eğlendik. Ben çok mutlu oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte engelleri aşabiliriz diye düşünüyorum. Eğer isterse engelliler her şeyi yapabilir, bu bir sorun değil.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.