DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

GÖLPAZARI DA “ÖNCE TÜRKİYE” DEDİ…

GÖLPAZARI DA “ÖNCE TÜRKİYE” DEDİ…

Başkent Ankara’da 97 kişinin ölümüyle sonuçlanan kanlı saldırı nedeniyle açılışları iptal eden CHP’li Tüzün, Gölpazarı’nda gövde gösterisi yaptı.

 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Başkent Ankara’da 97 kişinin ölümü, yüzlerce kişinin yaralanması üzerine, planlanan açılış törenleri iptal edilince CHP örgütüyle birlikte Gölpazarı’na çıkartma yaptı. CHP ikinci sıra milletvekili adayı Hüseyin Elmas, eski milletvekili Tayfur Ün ve Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile birlikte Gölpazarı’nda önce CHP’li üyelerle ilçe merkezinde toplantı yapan Tüzün ardından pazarı gezdi. Esnaf ve pazarda alışveriş yapanlarla sohbet eden Tüzün, daha sonra cadde ve sokaklarda esnafı ziyaret etti. CHP heyeti, gece de Yaşar Tüzün ve Hüseyin Elmas başkanlığında iki ayrı koldan gece yarısına kadar köyleri dolaştılar.

4 YILLIĞINI GÖNDERDİK, 4 AYDA NEDEN GERİ GELDİN

Tüzün, ziyaret ettiği köylerde, vatandaşlardan tarafından, “Biz seni 4 yıllığına milletvekili seçtik, sen 4 ay sonra geri geldin. Ne oldu anlat bakalım” diye karşılandı.

Tüzün, 7 Haziran seçimlerinin ardından CHP’nin milletin sandıkta verdiği “uzlaşın” mesajını iyi okuyarak fedakarca davrandığını, ancak Devlet Bahçeli’nin kendisine yapılan başbakanlık teklifine bile hayır dediği için muhalefette uzlaşma sağlanamadığını anlattı.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşmelerde CHP’ye koalisyon kurma önerisi bile getirilmediğini belirten Tüzün, “Davutoğlu’na kalsa CHP ile hükümeti kurma yanlısıydı ama daha 7 Haziran’ın ertesi günü erken seçim yaptırmayı kafasına koyan Cumhurbaşkanı engel oldu” dedi.

CHP HÜKÜMETTE OLSAYDI…

7 Haziran’dan bu yana Türkiye’nin kan gölüne döndüğünü, Cumhuriyet tarihinin en kanlı katliamının gerçekleştiğini belirten Tüzün şunları söyledi:

“Türkiye böyle bir tabloda yaşamayı hak etmiyor. 7 Haziran’dan bu yana CHP hükümeti kurulsaydı emeklimiz iki dini bayramda iki ikramiye alacak, çiftçimiz mazotunu ucuz kullanacak, asgari ücretlimizin maaşı artacaktı. Bize kaynak nerede diye soranlar bugün CHP’den kopya çekerek aynı vaatlerde bulunuyorlar. Demek ki kaynak varmış ve iktidar bu paraları halkımızdan esirgiyormuş. En önemlisi CHP hükümette olsaydı yüzlerce polisimiz, askerimiz, sivil vatandaşımız hayatta olacaktı, baba ocaklarına ateş düşmeyecekti.  Çünkü biz ‘Önce Türkiye, Önce İnsan7 diyen bir partiyiz. Gelin 1 Kasım’daki fırsatı iyi değerlendirelim. Bilecik’te 1 milletvekili seçmek yetmez. Bilecik’te CHP’yi birinci parti yapalım, hatta ikinci milletvekilimizi gönderelim. Biz Bilecik’te birinci parti yaparsak Türkiye’de CHP iktidar olur. Gelin ‘bu sefer CHP’ diyelim. Gölpazarı’nı, köylerini mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaralım. ”

20151013_203439 20151013_181816 20151013_190519 20151013_193235 20151013_194628

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.